Mai multe persoane au setate in profilul lor de Facebook ca lucreaza la firma mea, practic fac trimitere catre pagina de Facebook a firmei.
Acest lucru ar putea sa para onorant, dar unii sunt extrem de urati.
Cum scap de ei?
Mai multe persoane au setate in profilul lor de Facebook ca lucreaza la firma mea, practic fac trimitere catre pagina de Facebook a firmei.
Acest lucru ar putea sa para onorant, dar unii sunt extrem de urati.
Cum scap de ei?
Salut , nu ai cum .. ai putea sa ii raportezi dar nu cred ca este posibil
Dar ii poti le poti scrie sa isi scoata bazaconia ...
P.S Sau cere taxa de protectie
Sau îi poți bloca de pe pagină, din câte ştiu asta ar trebui să fie de ajuns.
Nu sunt sigur dar intra la setarile paginii, du-te la "Blocare" si blocheaza utilizatorii care sustin ca i-ai angajat. Daca firma ta (pagina de FB) figureaza cu link pe profilul lor, atunci ar trebui ca link-ul respectiv sa nu mai functioneze.
Tot la setari exista si o sectiune legata de etichetari. Daca te uiti acolo e posibil sa iti dai seama ce trebuie sa faci. Activeaza-ti setarile la "Revizuire" astfel incat atunci cand cineva te eticheteaza sub orice forma sa poti bloca etichetarea.
@MihaiTeo & Cosmin:
De aici nu merge facebook.com/NumePaginaMea/settings/?tab=people_and_other_pages
Adica Pagina -> Setari -> Persoane si alte pagini
Va refereati la alta optiune?
Mai astept putin, poate e o chestie de cache.
Te-ai dus bine, dar nu si mai departe de atat.
Dupa ce ajungi in pagina aceea de setari, iti vor aparea toate persoanele care ti-au dat like la pagina.
Deasupra like-urilor, in stanga casutei de cautare (aia mica, nu cea principala de sus din bara albastra), ai o selectie de 4 optiuni. Dai click pe ea si bifezi Persoane si pagini interzise. Dupa aceea pur si simplu bagi acolo numele sau adresa de email a celor pe care vrei sa ii ignori din pagina.
Ori tie nu iti apare optunea aceea din anume motive.
fcb.png
Mie imi apare asa. La a treia rubrica de la revizuire ai ceva, dar si la cateva dintre celelalte rubrici. La "Blocare" mai poti face cateva lucruri. Nu iti pot spune acum exact cum trebuie sa procedezi pentru ca astia schimba mereu cate ceva.
@Cosmin (sper sa gresesc ) prin metoda utilizata de tine ii pot bloca ca sa nu ii mai vad eu ca sunt angajati la aceeasi firma (pagina).
In schimb ceilalti, cand vor vizita profilul meu, vor vedea in continuare ca sunt coleg de munca cu unele din acele [cenzurat].
Urasc sa ii dau dreptate ("nu ai cum") uneia din cele mai iubite persoane de pe acest forum, BeSeo.
Nu mai CAUT content writer
Nu am spus ca va merge suta la suta. Nu spun in continuare ca nu se poate. De ce nu faci teste sa vezi daca merge!? Roaga un prieten sa faca pe cobaiul. Il pui sa minta ca e angajatul tau, apoi il blochezi si apoi il intrebi daca mai figureaza ca angajat. Iti poti face de asemenea un cont fals sa incerci.
La un moment dat mergea cum ti-am zis eu. Nu stiu daca mai merge acum pentru ca Facebook schimba regulile mereu.
PS! Recitind ce ai scris, cred ca s-ar putea sa se fi strecurat o confuzie pe undeva. Ce treaba are profilul tau in toata povestea!? Iti ziceam sa faci setarile alea in pagina de FB a firmei pe care o deti si la care spune persoana X ca lucreaza.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)