De curand am o problema la o pagina , de cateva zile orice postez are impact 0 , pagina are vreo 30 k like-uri , nu are nicio restrictie , e publica , nu am primit nicio notificare.. asta se intampla de cateva zile... stie cineva ce trebuie facut ?
De curand am o problema la o pagina , de cateva zile orice postez are impact 0 , pagina are vreo 30 k like-uri , nu are nicio restrictie , e publica , nu am primit nicio notificare.. asta se intampla de cateva zile... stie cineva ce trebuie facut ?
Ultima modificare făcută de LuKian; 2nd February 2018 la 19:39.
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Salut,
Daca pagina are like-uri aduse fortat(de pe diferite siteuri), facebook nu mai agreaza astfel de pagini si le da ban.
Am auzit caz de pagina care a avut 4000 de likes, cumparand 10.000 pana la aprox 15.000 si intr-o noapte au dispatur 12.000, pagina a ramas cu 3000 de like-uri.
Este posobil ca pagina sa fie luata in vizor si sa nu mai afiseze postarile celor care au dat Like.
Sper sa ma insel si sa fie doar o eroare de afisaj.
Multa bafta !
Nu e de la like-uri aduse fortat (nu e cazul), pagina e veche , are 30 k de un an cred, au fost aduse natural cu postari , (nu au fost alte modificari in ultima perioada) si acum de cateva zile am obsrrvat ca are impact 0 dintr-o data . La postarile vechi are impact , si la cele noi are 0 .
La paguini parca era totul ok, la grupuri insa imi arata zero membri pe 31 si pe 1 ... azi isi revenise de dimineata. Merge FB aiurea de la o vreme!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Intr-o saptamana ar trebui sa isi revina
https://www.blackhatworld.com/seo/fa...-reach.956122/
Nu este o regula generala sa-si revina intr-o saptamana. Depinde de cate ori ai luat. Daca ai luat in repetate randuri ai o saptamana, doua, o luna si apoi iei unpublish.
Culmea , la o zi dupa ce am postat aici, si-a revenit...
Deja e aiurea chestia asta, si-a revenit pagina respectiva.. Dar acum am observat ca de pe data de 19 feb am pe o alta pagina impact 0 .... desi postez acelasi continut ca pe restul paginilor ...
Care stie de la ce provine chestia asta .. si cum de nu primesti nicio notificare, atentionare, mesaj etc... sa iti spuna ce e gresit .. sau ce sa nu postezi sau ce stergi ... ce e asa aiurea nu inteleg ......efectiv trebuie sa urmaresti tu mereu impactul la pagini , sa aflii daca se intampla ceva...
Cine a mai patit ? de la ce ai impactul 0 o perioada de timp ?
Vezi daca nu ai cumva ascunde postare la postarea respectiva. Nu stiu daca are legatura dar merita verificat. Din experienta mea in momentul in care la o postare am o ascundere, la postarea respectiva reach-ul va fi foarte mic si nu ajunge la cei care intr-adevar ar da like sau share.
Probabil ai primit block, poti verifica AICI daca ai vreo pagina cu restrictii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)