Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Impact SEO mutare site

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    33

Question Impact SEO mutare site

As vrea sa fac o mutare importanta pentru 3 site-uri ce sunt momentan subdomenii. Spun importanta pentru ca site-urile respective, inclusiv domeniile produc sume frumusele din trafic, fiind pozitionate in TOP 3 pe cateva zeci de kwd [ unele chiar sute ]. In acest moment numele subdomeniilor sunt kwd, am gasit 3 domenii libere cvasiEMD pe care ar fi posibila mutarea. Intrebarea este daca dupa mutare si redirectare cu 301 vor exista modificari majore in SERP atat pentru domeniul princial [ care va ramane fara subdomeniile respective ] dar si pentru noile site-uri. Am nevoie de sfaturile voastre pentru ca intentionez sa vand cateva din ele si nu as vrea sa am nici eu surprize [ daca voi scadea in trafic pe ce ramane, evident ca voi pierde si din venituri, ceea ce nu e chiar ok ] dar vreau sa stiu daca clientul va pastra un procent semnificativ din trafic ].
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Andrei Dumitru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    7th October 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    38
    Putere Rep
    22

Implicit

redirect 301 si nu ar trebui sa fie probleme, sa dai si la paginile cu PR redirect, mai jos e un exemplu
    subdomeniu.domeniu.ro -> domeniu.ro
    subdimeniu.dmeniu.ro/blog --> domeniu.ro/blog
    eu asa am facut cu un site care era in top 3 in serp pe mai multe cuvinte cheie, iar noul site a ajuns pe aceeleasi pozitii odata ce a fost indexat.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    33

Implicit

AgentSEO e ok cu redirectul, dar cu domeniul principal ce se va întâmpla? Va pierde din putere, trafic, etc?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Andrei Dumitru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    7th October 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    38
    Putere Rep
    22

Implicit

Parerea mea este ca o sa piarda putin din trafic, cum ? cat ? chiar nu stiu. nu am avut niciodata subdomenii puternice sa fac astfel de teste, poate altcineva te poate ajuta cu un raspuns mai clar.
    Daca imi dai un mesaj cu site-ul si subdomeniile respective poate pot sa ajut mai mult.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Rapsodia eu am dat redirect la un domeniu pe alt domeniu. Ar trebuie sa fie cam aceeasi chestie. Intre timp eu i-am adus si ceva link-uri la domeniul NOU (sfat dat de Roby - multumesc pt asta) si acum pot sa zic ca am o diluare extrem de mare si trafic in plus. Webmaster tools vede toate back-linkurile (ambele domenii), insa majestic de exemplu arata doar ce am facut pe cel nou. Nu stiu ce sa zic, eu ti-am explicat cum s-a intamplat la mine.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    33

Implicit

@florea - ideea e ca google vede domenii + subdomenii ca un amalgam, cand separat cand impreuna, de exemplu la un keyword imi afiseaza domeniul si inca 4 rezlutate din care 2 sunt subdomenii. Ma gandesc ca e posibil sa slabeasca puterea domeniului dupa ce ramane "chel", mai ales ca am avut o surpriza de genul: am creat n subdomeniu pe un kwd si am aparut in cautari cu un articol de pe domeniul principal care nu fusese promovat deloc.

Poate apare totusi cineva cu experienta prin preajma...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Mutare continut pe alt site
    De edy12006 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th November 2014, 01:00
  2. Mutare site pe worpress
    De barzafurioasa în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th October 2013, 19:20
  3. Mutare site de pe apache pe iis
    De Zack în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd October 2010, 11:04
  4. Mutare site pe alt domeniu
    De StarNET în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd September 2010, 11:46
  5. Mutare site
    De mike în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th June 2006, 15:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •