25th September 2017, 23:43
7 out of 7 members found this post helpful.
Cum sa setezi reclame pe Facebook Ads [Ghid pentru incepatori]
Hello!
Azi m-am gandit sa scriu un mic ghid pentru incepatori despre cum sa setezi reclame pe Facebook Ads. Articolul il gasiti la acest link: Cum setezi reclame pentru Facebook Ads in 7 pasi simpli [Ghid incepatori: Facebook Ads in afiliere] – Dragos Bunea
Am zis sa-l postez si pe forum nu pentru a face reclama sau ceva de gen ci pentru ca de-alungul timpului am gasit foarte multe informatii utile aici pe Seopedia si consider ca e firesc sa ajut si eu cand pot.
Pentru cei care nu stiu, fac afiliere prin Facebook Ads de peste 3 ani de zile. In principal, Facebook Ads m-a ajutat sa fac vanzari de sute de mii de euro magazinelor promovate prin marketing afiliat. Apreciez feedback-ul constructiv si daca aveti intrebari nu ezitati sa ma intrebati, de preferat in articol ca e mai usor pentru mine sa raspund direct acolo.
26th September 2017, 18:47
0 out of 1 members found this post helpful.
Chiar am de gand sa cumpar niste reclame. Multumesc pentru post.
26th September 2017, 21:55
1 out of 1 members found this post helpful.
Salut! Era mai usor daca imi adresai intrebarea in articol 
In primul rand am si scris ca recomand sa ai si un site si sa alternezi, link direct catre magazin si link catre site. Daca pui catre un articol de pe site traficul scade cu 30 pana la 50%, insa in functie de nisa si de audienta setata + oferat promovata e posibil ca dupa ce oferi cateva informatii suplimentare sa creasca rata de conversie. Ca ex:
Varianta 1: Link direct catre oferta buna la un produs + call to action - utilizatorul ajunge pe site si nu e decis sa cumpere, inchide pagina si se mai gandeste (aka uita in timp de oferta)
Varianta 2: Link catre articolul de pe site cu oferta: Acolo vii cu ceva info suplimentar, gen pretul e cel mai bun din ultimele 3 luni sau oferi cateva informatii tehnice suplimentare - posibil ca utilizatorul sa isi doreasca atunci produsul si sa dea comanda.
Sper ca e de ajutor! Spor!
30th September 2017, 15:32
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu e o formula recomandata ci doar sa alternezi si sa aduci si ceva info, adica articole cu interes care sa aduca engagement pe pagina, comentarii si like-uri, eventual distribuiri. Aici e tricky pentru ca asta iti aduce vizibilitate si in plus algoritmul Facebook ar trebui sa vada pagina ca find una utila pentru utilizatori si macar sa iti pastrezi reach-ul organic in timp daca nu il cresti.