Nu mai are rost sa pierd timpul cu paginile de facebook si nici nu vreau sa pun poze cu pisici si cani pentru a lua like-uri asa ca am decis sa sterg toate paginile de FB.
Dar nu stiu cum sa fac. A mai sters cineva ? Multumesc.
Nu mai are rost sa pierd timpul cu paginile de facebook si nici nu vreau sa pun poze cu pisici si cani pentru a lua like-uri asa ca am decis sa sterg toate paginile de FB.
Dar nu stiu cum sa fac. A mai sters cineva ? Multumesc.
Nimic.
Dai Editeaza pagina, editeaza setarile, sterge pagina.
Sau ii poti da doar unpublish pentru a nu mai fi vizibila..
Gata.Acum cica am 14 zile sa ma razgandesc. Bine ca am scapat de stres iar acum o sa dau drumul la comentarii pe blog...
Alt stres cu spamul.
Nimic.
Razgandeste-te!
A avea o pagina facebook nu inseamna neaparat sa faci spam.
Salut,
Vezi a dupa expirararea celor 14 zipe trebuie iar sa intri in edit page/setings si sa dai delete (e un fel
de confirm pa delete) altfel pagina nu ca fi stearsa.
Sfat (poate nu isi are rostul)
1. De ce nu ii dai unpublish poate mai tarziu ai sa o folosesti si numele (linkul) nu va mai fi disomibil
2. De ce nu incerci sa atragi "fani" reali , cum? :
- creaza un "ads for fan page"
-- ieftin intra pr fiverr si cumpara un cupon de 50$
Acesta il poti folosi dupa ce inyroduci cardul tau sau contul de paypal ( facebookul nu te taxeaza pana nu termini creditul) Creditul de 50$ (care te va costa aprox 5-10$) cred ca ai putea atrage fani reali si interesati de nisa ta.
Acesta este doar un sfat , poate cineva poate da o parere mai profesionala in care sa spuna cum "social media" ajuta in indexaere si/sau serp. (Eu cred a ajuta, doar vorba aceea esti social/comuniativ "esti cineva" )
Succes si nu fi "anti-social"![]()
Atunci cand ma duc in vacanta caut cazare la hoteluri si pensiunii. Iar cand ajung in Galati mereu ma cazez la un apartament.
Și eu aveam problema asta cu spam-urile în comentarii pe blog, însă le-am rezolvat foarte rapid și ușor cu un plugin captcha pentru comentarii ce obligă utilizatorul să introducă o secvență de caractere înainte de a trimite comentariu și astfel blochează roboții și aplicațiile care publică comentarii automat. De atunci nu mai am probleme cu spam-ul.
Poate nu ai auzit de:
http://www.deathbycaptcha.com/
sau diferite captcha killere/bypass uri, care se muleaza perfect in programele automate de link building.
Bine bine dar de spamul uman ce ziceti? De aceia care comenteaza de genul ~foarte bine asa~ bla bla bla etc. De astia imi e mie scarba.
Nimic.
Scoate sectiunea de URL, lasi doar nume si email in formularul de comentarii. O sa scapi de spamul uman![]()
Retired
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)