Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: "Dezmortire" pagina de Facebook

Adrian T. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    109
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit "Dezmortire" pagina de Facebook

Salut,

Am o pagina de Facebook cu aproape 8.000 de Like-uri (80% cuparate de la colegii de pe acest forum) pe care o folosesc pentru promovarea articolelor de pe site-ul cu acelasi nume.

Din pacate, articolele pe care le postez nu reusesc sa trezeasca interesul celor care au dat Like, astfel ca rezultatele concretizate in vizite pe site, sunt aproape zero.

Ce pot face pentru a trezi interesul celor care au dat Like? Ce continut sa pun? Ce as putea incerca?

Multumesc!

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    29

Implicit

S-au facut niste research-uri si s-a dovedit faptul ca postarile ce contin imagini au mai multe click-uri decat cele simple (text).

Incearca sa pui imagini interesante + link, iar descrierea sa fie cat mai "misterioasa" si care sa starneasca curiozitatea.
    Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    109
    Putere Rep
    0

Implicit

M-am gandit la asta insa e destul de greu fiind o pagina pe nisa pariuri sportive.

Am incercat cu poze cu bilete jucate sau bilete castigate insa tot nu am multe reactii.

Probabil majoritatea celor care au dat Like nu sunt interesati de fenomen, dar de ce sunt interesati? Cum pot afla?

Sau mai precis cum sa-i fac sa reactioneze chiar daca nu sunt interesati?

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    33

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca nu-i intereseaza subiectele legate de pariurile sportive (nisa paginii si a site-ului), cu ce te incalzeste ca vor reactiona la retete culinare? Sau la ultimele tendinte in moda? Mi-e greu sa cred ca un user care va vedea ultima creatie Armani va spune: wow, e timpul sa vad ce-i cu pariurile sportive.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

"Noutatile" ar fi ca reach-ul postarilor pe facebook a atins pragul de 10%, adica in cazul tau doar maxim de 800 de oameni pot vedea ceea ce ai scris, pt restul trebuie sa platesti. Daca ai cumparat like-uri poti sa fii sigur ca majoritatea nu sunt interesati de pagina ta, ci au dat clic din greseala pe X-ul care zicea "apasa pe X ca sa inchizi acest mesaj" si de fapt dadeau like ori sunt veniti de pe site-urile alea "smechere si inteligente" care nu te lasa sa vezi continutu' decat dupa ce dai clic pe like sau share...

Concluzia este ca FB te limiteaza la 10%, iar cei care "au dat" like paginii nu au dat ca asa au vrut ei.

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Asa se intampla cand va furati caciula cu like-uri cumparate! Marian a punctat foarte bine problema, cu mica observatie ca reach-ul postarilor a scazut la 6%.
    Si o stire proaspata: www . webpronews.com/facebook-is-killing-3-types-of-content-in-the-news-feed-2014-04

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    24

Implicit

Puțin offtopic: Nu înțeleg de ce ai plătit pentru astfel de servicii în loc să plătești să faci reclamă prin Facebook Ads și să țintești persoanele care te interesează pe tine. Cu câțiva zeci de euro strângeai câteva sute de like-uri targetate.

Acum să-ți dau un exemplu de-al meu, am făcut o pagină de fb pe nișa auto, cu un automobil vechi și am strâns într-un an fără reclame 1800+ like-uri. Lumea e extrem de reactivă la posturile pe care le fac, like, share-uri și comentarii. Cred că ai prins ideea.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    109
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri!

@imagini - e clar ca majoritatea celor care au apreciat pagina nu sunt interesati de pariuri sportive si nu vor accesa niciodata site-ul la care fac reclama. Din momentul in care am realizat asta provocarea pentru mine este sa aflu de ce ar fi interesati pentru a putea s-o folosesc cumva

@Popescu Marian - multumesc pentru precizari, aveam ceva informatii dar citisem pe unele site-uri ca reach-ul postarilor este undeva peste 20% si tocmai de aceea eram "panicat" de rezultatele atat de slabe

@Pami - nu e vorba de furat caciula, am cumparat Like-uri de la 2 membrii seriosi de pe acest forum care isi promoveaza oferta spunand ca fanii sunt adusi natural. Nu contest ca nu ar fi asa doar ca avand in vedere rezultatele nu pare sa fie asa. Exista si posibilitatea sa nu fie interesati de ce postez eu, tocmai de aceea incerc sa aflu care este domeniul de care ar fi cel mai interesati. Intrebarea este cum pot afla asta?

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Adrian T. Vezi Post
    Multumesc pentru raspunsuri!

@imagini - e clar ca majoritatea celor care au apreciat pagina nu sunt interesati de pariuri sportive si nu vor accesa niciodata site-ul la care fac reclama. Din momentul in care am realizat asta provocarea pentru mine este sa aflu de ce ar fi interesati pentru a putea s-o folosesc cumva

@Popescu Marian - multumesc pentru precizari, aveam ceva informatii dar citisem pe unele site-uri ca reach-ul postarilor este undeva peste 20% si tocmai de aceea eram "panicat" de rezultatele atat de slabe

@Pami - nu e vorba de furat caciula, am cumparat Like-uri de la 2 membrii seriosi de pe acest forum care isi promoveaza oferta spunand ca fanii sunt adusi natural. Nu contest ca nu ar fi asa doar ca avand in vedere rezultatele nu pare sa fie asa. Exista si posibilitatea sa nu fie interesati de ce postez eu, tocmai de aceea incerc sa aflu care este domeniul de care ar fi cel mai interesati. Intrebarea este cum pot afla asta?
    Nu ai inteles ideea! E vorba de fapta in sine..."cumparatul de like-uri". Nu am contestat seriozitatea membrilor, nici pe a ta! Am contestat fapta in sine. Lasa like-urile sa vina natural. Daca nu vin, inseamna ca nu au motiv sa vina! Chestia cu domeniul nu o inteleg. Pai daca tu te pricepi la pariuri sportive, mergi pe pariuri sportive pana in panzele albe. Gaseste alte metode de promovare. Doar nu sa postezi articole din fashion, chiar daca au mai multa atractie catre public si implicit un posibil reach mai bun! Ai vreo tangenta cu fashion-ul? Nu! Deci? Era doar un exemplu. Asa ca faci ce stii mai bine. Just my opinion! Succes!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    109
    Putere Rep
    0

Implicit

Acum daca nimeni nu ar cumpara ce-ar face colegii care vand? Nu ne-am nascut toti "invatati", mai suntem care invatam si din greseli sau mai bine zis din incercari.

Nu am de gand sa fac altceva, dara daca pagina se comporta foarte bine pe "fashion" o voi vinde cuiva care se ocupa de asta, la asta ma refeream!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand pagina Facebook, categoria "Movie"
    De gamerap în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th February 2013, 04:51
  2. Vand "link-uri" pe pagina de Facebook 23.000 fani
    De LuKian în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th May 2012, 15:13
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 12:54
  4. Vrei link pe o pagina in top 10 google pt "matrimoniale"?
    De myamar în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st October 2010, 01:25
  5. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 21:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •