Postat în original de
catalinux19
@Pancu. Da, am 4 peste 100k

Voi mai face azi un experiment si voi pune aici rezultatul. Voi pune aceeasi poza cu aceeasi descriere pe o pagina de 17k de fani veniti natural si pe o pagina cu peste 300k de fani adusi prin aplicatii. Ambele pagini sunt active. Voi pune aici maine screenshoturi cu ce reach a avut fiecare si cate likeuri/share-uri/comment-uri a avut fiecare poza.
Te asigur ca performantele for fi aproximativ egale desi pagina cu fani adusi prin aplicatii e de 20 de ori mai mare

Experiment facut de mine am publicat aceeasi imagine cu acelasi text pe aceeasi pagina acum 2 saptamani si ieri, acum 2 saptamani nu prea a avut succes, in schim ieri a avut succes cu multe like-uri si share-uri. Eu nu vad o explicatie
In aceeasi zi am publicat doua postare pe aceeasi pagina, ambele au primit numar de like-uri si share similare (sute) dar numarul de afisari este la jumatate una fata de alta.
Nu cred ca poti sa tragi concluzie cu un singur test, ar trebui mai multe teste si abia apoi pe baza de statistitic si probabilitati tragi concluziile
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama