Salut,
Am o problema cu un site pe Facebook, de fiecare data cand dau share la linkul site-ului, indiferent de pe ce cont, cand incerc sa il accesez imi apare acest mesaj.
Stie cineva cum as putea rezolva aceasta problema?Untitled.jpg
Salut,
Am o problema cu un site pe Facebook, de fiecare data cand dau share la linkul site-ului, indiferent de pe ce cont, cand incerc sa il accesez imi apare acest mesaj.
Stie cineva cum as putea rezolva aceasta problema?Untitled.jpg
Ramonel,
Ne poti da si link-ul ? Poate ai site-ul virusat.
GWT imi zice ca nu a detectat programe malware
Google nu detecteaza tot, mai ales daca se trimite spam de pe site-ul tau sau daca ai un fisier folosit pentru pishing
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Site-ul de care vorbesc este un site de stiri. Pe Facebook s-au dat share doar la cateva articole pe zi, nu este vorba in niciun caz de pishing.
Pishing nu facut de tine cu acordul tau, in ultimul timp sunt multi care au siste-urile compromise si sunt folosite pentru pishing sau spam, eu am patit asta, inclusiv pentru postarea automata pe FB
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Trebuie sa verifici pe unde apare linkul tau sau unde anume este marcat ca spam si sa scanezi siteul ca sa verifici daca nu cumva are probleme de securitate. Intre timp, nu il mai publica pe facebook..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
@haos Am verificat cu linkul care mi l-ai dat si nu apare nicaieri
L-am verificat chiar si cu sucuri.net si nu are nimic.
Probabil are o perioada in care este tinut in carantina. Ca truc, poti folosi un url shortener, pana se rezolva. Daca nici dupa 30 de zile nu se rezolva inseamna ca e o problema de securitate mai avansata si trebuie luat totul la verificat manual.
Asa am patit, mi-a luat cateva luni bune ca sa aflu ca ip-ul pe care il primisem ramasese agatat la apews.org, o strutocamila din lista careia nu prea ai cum sa mai scapi. Am schimbat ip-ul si acum e ok.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)