Salutare..

Am doar 3 proiecte pe care am decis ca merita sa lucrez pentru viitor. Nu mai multe.( proiectele mele sunt de afiliere si de adsense atat pe .ro cat si pe .com)
Mi-am asternut pe "hartie" cam tot ce am de facut si de o luna ma chinui sa avansez la ele. Constat ca este enorm de munca si foarte greu decurg lucrurile.
Ca sa spun , doar la un proiect dintre ele..pe .ro as avea de scris cam 10 articole pe zi ca sa reusesc sa fac ceva palpabil in domeniu. Dar mai am doua + bussinesul care cere timp , macar 5 ore pe zi.

Voi cand le faceti pe toate, cum va alocati timpul la proiectele /siturile noi pe care vreti sa le urcati?
Aveti mai multe proiecte la care lucrati in paralel? sau numai unul?
In trecut lucram numai la unul, insa de multe ori se dovedea ca nu am rezultatul scontat, insa asta dupa cateva luni de munca.
Am decis de atunci sa lucrez la 2-3 in paralel insa...e enorm si avansez fff incet.

MA sperii cand vad pe blackhatworld cate situri gestioneaza unii si cum triaza pe cele ce merita investit timp in ele. Eu vreau sa fac calitate si nu spam insa...cred ca pentru fiecare site ar trebui macar 4 ore /zi.

Sunteti full time pe SEO sau mai aveti un Job?