Cum pot sti care sunt rezultatele corecte dupa o cautare pe google.com ?
.Am gasit un keyword care cred eu ca e ok, dar nu imi dau seama care sunt siteurile ce alcatuiesc competitia. Market Samurai imi arata anumite siteuri intro anumita ordine, pe scroogle imi apar aproximativ aceleasi dar in alta ordine, pe google.com daca intru manual la fel, aproximativ aceleasi dar tot in alta ordine. Imi puteti recomanda vreun soft sau vreo metoda care sa ma lamureasca?
Incearca si Traffic Travis, varianta free.
Mie, cel putin, imi arata de fiecare data rezultate corecte.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Inspirat din topicul asta: http://forum.seopedia.ro/concursuri-...iliatilor.html, ce spuneti de un mic concurs de genul celui postat in topicul acela? In felul acesta multi care nu suntem foarte familiari cu aceasta notiune putem invata multe chestii noi si sa si facem ceva bani in perioada asta.
La ceva asemanator ma gandisem si eu mai demult, insa nu mi-a raspuns nimeni. Ofer gratis ponturi domenii
L.E.: @matei: Am uitat sa precizez, am folosit si Traffic Travis, insa la fel ca si celelalte, imi arata rezultate diferite si nu stiu in ce soft sa mai am incredere...
eu ma bazez pe keyword tool de la google de obicei ... restul pe langa faptul ca cele free sunt egale cu 0, iar cele platite costa destul ( mi-am si cumparat cateva ) , dau rezultate din punctul meu de vedere eronate
Sunt si eu interesat de concurs, sa creeze fiecare 3 MNS-uri, si vedem cum evolueaza in cateva luni ,sau ceva de genul
Codeinwp.com - Wordpress experts
si eu sunt de acord, dar fiecare sa prezinte metodele folosite la promovare ca sa avem de unde invata fiecare!
Pai atunci nu se mai numeste concurs. Fiecare incearca ceva inovativ, metode noi, pentru a atrage cat mai multi vizitatori/cat mai multe clickuri. Materiale de unde poti invata sunt destule pe internet...Mai trebuie si putina inovatie si iese ceva frumos.
Eu zic sa incepem de pe undeva prin ~iulie, dupa terminarea bac-ului...cu un singur site, ce ziceti?
Daca facem toti acelasi lucru si folosim aceleasi metode, nu ajungem nicaieri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)