Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Trafic 'fals'?

Vizualizare arbore

mari este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Locaţie
    oradea
    Posturi
    53
    Putere Rep
    0

Implicit Trafic 'fals'?

am o mare nedumerire legata de un site (defapt un blog dezvoltat pe un domeniu personal). Din motive obiective nu pot sa dau linkul (suntem in tratative cu respectivii) dar la o analiza a site-ului am observat o chestie extrem de ciudata.

desi are un numar de vizitatori bunicel (cam 1000 de unici pe zi), conform analytics, la 'scanarea' site-ului analytics nu identifica nici o activitate pe site (toate linkurile au 0 clicks), articolele nu au aproape defel comentarii iar site-ul are un PR 3 (care mie imi pare destul de mic avand in vedere ca are cam 2000 de back-links, are o vechime de cam 1 an, numar relativ mare de vizitatori etc).

In special inactivitatea din analytics m-a pus pe ganduri. Se poate ca numarul de vizitatori sa fie fals? Nu imi gasesc nici o explicatie legat de ce se intampla .

(imi cer scuze...acum am vazut ca am postat in categoria gresita aici voiam defapt. scuzati!! )
    Ultima modificare făcută de mari; 31st May 2008 la 00:39.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Trafic 'fals'?
    De mari în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th June 2008, 11:29
  2. mail fals de la paypall ?
    De autosos în forumul Raportari Phishing - Banci/Servicii etc.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th October 2007, 08:35
  3. Spam fals
    De Netul în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd July 2007, 11:02
  4. Nu are trafic
    De eternetyz în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th January 2007, 10:32
  5. Pagerank Fals
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th April 2006, 10:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •