Sunt mari dezavantajele daca am un domeniu .org cu nume in englez iar contentul in romana ? ( ma refer la numele siteului in engleza )
Sunt mari dezavantajele daca am un domeniu .org cu nume in englez iar contentul in romana ? ( ma refer la numele siteului in engleza )
Avand continut in romana ar fi recomandat ca hostingul sa fie in Romania, tinand cont ca google tine cont de regiunea de unde se face cautarea atunci cand afiseaza rezultatele.
Cat despre numele domeniului si tld, chiar n-au nicio importanta. Sunt prea multe exemple de site-uri cu nume care nici macar nu reprezinta un cuvant in vreo limba si care o duc foarte bine.
Yeah ... content is king !
Ultima modificare făcută de GExGE; 12th April 2008 la 13:43.
Sunt GExGE si folosesc cel mai simplu site de curs valutar.
Ideea e sa nu faci content in romana si meniurile/optiunile sa fie in engleza. Si eu mi-am tradus cam tot site-ul in romana, altfel arata ciudat...
Am mai vazut site-uri cu romengleza si nu prea imi plac
hosting in Romania? asta cu hosting chiar ca nu conteaza in timp ce numele domeniului conteaza, pt romania e mai bine .ro
Numele domeniului conteaza chiar foarte mult - mai ales daca reusesti sa incluzi acolo ceva cuvinte pentru care vrei sa optimizezi. Locul in care este tinut hostul as spune ca nu conteaza din punct de vedere seo, in timp ce extensia domeniului conteaza la fel de putin ca numarul de la pantof.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)