Castigarea foarte rapida de linkuri a fost intotdeauna periculoasa. De luat in calcul acum in 2008 dupa parerea mea si experientele ongoing sunt:

1. chiar daca exista abundenta de linkuri e preferabil anchorul sa fie diferit
2. daca e posibil deep linking
3. e preferabil combinatie de reciprocal daca e cazul (deci lasati liber trackbacks din bloguri, scrieti descpre cei care scriu despre produsul tau)
4. recunosc ca politica mea e agresiva in link-building insa extrem de variata. Prefer linkuri care vin din diferite tari, diferite tipuri de site-uri (ca tematica). Poate solutia ideeala este nu alternarea capaniilor de link building ci mai curand rularea in acelasi timp. Este un alt lucru sa apara 100 de linkuri in 30 de zile din directoare sau 100 din : forumuri, directoare, articole, pr, blog mentions, blog comments, news sites, download sites, etc (am redus un pic lista la ceea ce se aplica in cazul meu)

Pana la urma ne intereseaza traficul. Ei dupa un timp observi ca din cuvintele din long tail care le aveai ca optiune singura nu te mai incanta. Atunci e timpul de cuvinte puternice care pana la urma nu e atat de greu sa le obtii, DACA ai rabdare 6-10 luni.

Ce este insa periculos e venirea unui client care spune, organic search results de 10 ori mai bune in 2 luni.