Ai nevoie de:
1.Foarte multa informatie:stiri,anunturi,legi,acte.(vizitatorii revin)
2.Eventual calculator casco sau compararea preturilor daca oferi servicii de la mai multe companii.(vizitatorii cumpara=>clienti)
3.Seo
Trebuie sa te intrebi de ce ar incheia cineva o asigurare pe site-ul tau in loc sa mearga direct pe site-ul asiguratorului(ideal ar fi sa fii listat inaintea lui).Raspunsuri:
1.Ai un site complex si poti vedea pe aceasi pagina preturi de la mai multe companii.
2.Oferi consultanta ,sfatuire in domeniu.
3.E rapid,usor si implica efort minim din partea clientului(probabil principalul motiv pentru care a ales internetul).Aici cred ca stai mai bine.
4.Oferi ceva in plus care sa faca diferenta.
Am lucrat pentru site de asigurari si e foarte greu,cred ca stii cu cine te lupti.Daca observi CASCO 2008 ca si keyword tinde la 0.Principalele cuvinte pentru tine ar fi "asigurari" si "Casco".Pentru pestii private te lupti cu cu o gramada de site-uri dedicate.Paralel cu SEO ti-ar trebui SEM care e mult mai costisitor.Oricum o iei ai nevoie de ceva bani,si oricand poate scoate Tziriac 10k euro in caz ca il depasestiFaza cu e-mail urile nu cred ca-si are rostul.Daca vrei sa te ajut la Seo lasa-mi un PM nu te-ar costa mult.Spor...

Faza cu e-mail urile nu cred ca-si are rostul.Daca vrei sa te ajut la Seo lasa-mi un PM nu te-ar costa mult.Spor...
Răspunde cu citat