Am pe un site cu PR5 un banner flash.
As vrea sa stiu daca se transfera PR`ul
Am pe un site cu PR5 un banner flash.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Nu inteleg de ce ai spus ca depinde.. Este clar din enuntul omului ca linkul este in bannerul flash..
Nu poti pune link pe un swf, doar in interiorul lui. Nu as putea garanta insa cum vede G linkurile din flashuri, mai ca avem confirmarea de ceva vreme ca le citeste contentul. Inclin sa cred ca inca sunt de evitat
Poate am inteles eu gresit, dar intrebarea era:
De unde se intelege, romaneste, ca se referea la flash? Am lasat doar loc si de cealalta varianta. Atata tot.Am pe un site cu PR5 un banner flash.
+ ca, in cazul flash-ului, sunt lucruri si unele posibilitati de optimizare, mai nou; cum zicea miromulus, mai sigur e sa fie de evitat.
Ok, nu conteaza, probabil e doar o chestiune de interpretare, a fiecaruia... Clar este ca Google citeste continutul flash-urilor, insa dupa cum spune si miro, cred ca INCA sunt de evitat linkurile din flash... Google nu a dat nici un semn deocamdata cum ca le-ar lua in seama... desi repet: a inceput sa citeasca continutul flashurilor de ceva vreme, ceea ce e de retinut.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)