Rezultate 1 la 1 din 1

Subiect: Black SEA & Black Hat SEO

Afișare hibrid

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit Black SEA & Black Hat SEO

Un frate de dincolo de "podul de flori" ne intreaba despre niscaiva metode de "Black Seo" folosite in Romania.
    Citat Postat în original de int21hi Vezi Post
    Dupa cum am inteles, pe acest forum se discut in exclusivitate metode "curate" de promovare,
    Vreo sa shtiu unde pot gasi resurse despre Black SEO, in sectorul Romanesc.

Am dorit sa dau un raspuns scurt dar raspunsul a crescut in dimensiuni si a deviat spre o micro analiza a tendintelor actuale la noi.
    Am transferat raspunsul meu aici pentru ca gindesc ca subiectul poate fi extins de forumisti.

Eu iti dau prezumtia de nevinovatie. Am vazut blogurile tale si te incadrez la categoria "cercetator"

Incerc sa iti raspund :
    La noi in Romania se spune Black Sea si nu Black Seo.
    La noi in Romania nu se mai pun cuvinte ascunse. Acum 2 ani, luai de pilda codul CAEN al activitatilor din economia nationala (care cuprind mii de cuvinte indexabile) si le ascundeai in pagina. Acum, de cind suntem in UE le punem la vedere pe pagini intregi drept linkuri.
    Ce mai facem ?. Punem dictionare intregi la vedere. Vrei exemple ? Sunt cu zecile !
    La noi si acum in Romania nu mai facem doorway pages. Noi creem site-uri paralele, le umplem cu continut prin copy-paste. Deageaba racnesc pagubasii - nu se intimpla nimic; iar nesimtirea e sport national la noi (Sectiunea de sanatate ROL.ro prezentata aici este o exceptie fericita care confirma regula).
    Cind suntem mai evoluati, (si vrem sa scapam de duplicate content) angajam negrisori care iau articole de pe net si le rescriu si apoi le publicam pe site. Nu ne intereseaza prea mult ce citeste bizonul, ne intereseaza mai mult ce citeste spiderul (la high word density).
    Nu e de bonton sa mai faci black hat. (Motivul: Daca furi un cauciuc de masina aici te aresteaza politia in 3 ore. Daca furi de la 1.000K in sus iti angajezi un avocat bun si iti mai ramine si tie)
    Exemple despre neghiobii de 15 ani care fac Black Hat (doorways, hidden words, cloaking si alte metode din era neolitica) gasesti in threadurile cu spammadeinro. Despre ceilalti, intra pe google.ro si ii gasesti singur. Unii din ei chiar au succes. -
    De ce facem asa in Romanica ?
    Pentru ca SEO White Hat cu rezultate, se obtine cu mult prea multa munca depusa decit e dispus romanashul seoist sa presteze si cu prea putini bani decit e dispus clientul sa plateasca. Avem prea putini SEOisti profesionisti, (pe cei mai multi ii gasesti aici, nu sunt mai mult de 20) si prea multi (citeva mii) doritori sa scoata bani din SEO.
    SEO de calitate costa munca,staruinta, experienta si bani. Cind ii indemn pe partenerii mei de afaceri din SUA, Australia etc sa apeleze la un SEO bun ei imi spun: Pentru site am platit X pentru un SEO bun trebuie sa platesc 4X.
    Disclaimer: Pentru cititorii neatenti : Acesta este un pamflet. Seo_clean nu indeamna pe nimeni sa faca spam desi se practica si cum spuneam mai sus cu mult succes.
    Ultima modificare făcută de Seo_clean; 8th August 2007 la 13:17.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Black Friday
    De big în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 2nd January 2009, 15:16
  2. Cutts: The End is Near for Black Hat SEO
    De Krumel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 8th November 2007, 14:16
  3. Black SEO si romanasii...
    De Mircea Budean în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th August 2007, 02:38
  4. Black SEO
    De int21hi în forumul Bar, lobby...
    Ultimul Post: 6th August 2007, 02:16
  5. black hat seo
    De memelea în forumul SPAM made in .RO
    Ultimul Post: 29th January 2007, 17:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.