Asa m-am gandit si eu cand am refuzat schimbul. Ce ma contrariaza e ca vad ca alte site-uri au IBL-uri din site-ul respectiv, si nu-mi explic cum, decat daca pana la un moment dat linkurile au fost "curate". Este vorba de ro-imobile.ro.
Asa m-am gandit si eu cand am refuzat schimbul. Ce ma contrariaza e ca vad ca alte site-uri au IBL-uri din site-ul respectiv, si nu-mi explic cum, decat daca pana la un moment dat linkurile au fost "curate". Este vorba de ro-imobile.ro.
Dilema mea
Am discutat in acest thread si in altele de la spammadeinro despre excrocherii pentru a ne feri de ele. Intrebarea este daca nu cumva in loc sa ajuti pe cei onesti dai idei noi la magaroi.
Continui totusi din literatura "de specialitate" :
Doua variatii
1 Excrocul are un site cu PR5-6.
Creaza o pagina noua pe un server gratuit pe care il umple cu linkuri(inclusiv al tau) si il freimuieste pe site-ul cu PR5-6
Asa ca tu, pui link spre site-ul lui dar linkul tau nu este pe site-ul lui de PR5-6 ci pe un geociti oarecare cu PR0 .Asta este pentru naivul care nu verifica codurile.
2 El pune pagina freimuita (imi place cuvintul asta) cu toate linkurile in robot.txt
pagina cu linkuri : http://www.cartofi.ro/links/index.html freimuiala avind sursa http://www.cartofi.ro/cgi-bin/index.html
Apoi el pune in robot.txt
user-agent:*
Disallow:/cgi-bin/
Atunci cind cauti in robot.txt esti cu gindul dupa /links/ si nici decum dupa cgi-bin
Altii uita sa puna www-ul si apari la ei http://situlmeu.ro iar altii scriu gresit o litera in url
Ultima modificare făcută de Seo_clean; 27th June 2007 la 15:32.
@Seo_clean, chestiile astea cred ca sunt (oarecum) de bun simt; nici un om normal la cap (cred, sper, banuiesc) nu o da in bara cu probleme de genul asta.
Lasand la o parte cele neintelese de Toto (care,sincer, mi-au scapat si mie), celelalte par a fi de hastemelizare si altele conexe. Daca-ti pasa de tine, verifici ci cele zise de tine, nu?
Pe mine ma sperie chestiile astea. Daca fac un exchange chiar pun link-ul OK pe situl promis si fara nofollow & all that jazz. Dar se pare ca exista si altii care inteleg ca aceasta chestie de egalitate inseamna ca ei sunt mai egali decat altii. Pacat. Oricum thread-ul este excelent. Seo_clean foarte interesante ideile tale .. poate controversate uneori, dar am invatat multe deja![]()
One more thing
Cind cel ce iti propune link exchange are pe pagina principala un PR tentant dar el te adauga pe pagina de linkuri verifica si PR-ul paginii de linkuri. De multe ori ai surpriza unui PR 0 !!!
Cineva mai sus a scris despre cei ce uita sa ti puna linkul.
Mi s-a intimplat acum citeva saptamini sa ma roage unu cu un site de imobiliare sa facem schimb. Ii pun linkul si el nimic. Ii trimit un email sa-i arat obrazul. Nimic. Scot linkul si el imi scrie cu scuze. Ii pun linkul la loc. El nimic. Am scos linkul definitiv. Dar daca nu verificam ? De fapt munca asta cu verificarea sa nu-ti fure butelia e destul de time consuming si te lasi pagubas....
Dap, file_get_contents() e functia pe care o folosesc.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
O gramada de directoare romanesti folosesc unele din metodele de mai sus
Atentie mare la schimburile de linkuri cu publitim.ro - iata faptele:
- am cazut cu ei de acord pe e-mail cu privire la modalitatea schimbului (site-wide)
- am pus linkurile catre publitim.ro pe site-urile mele
- dupa 24 ore le-am trimis mail pentru ca linkurile mele nu apareau pe site-ul lor
- dupa inca 2 zile link-urile au aparut: ma uit mai bine si ... erau doar pe prima pagina, deci nu site-wide asa cum s-a convenit
- le scriu si ... stupoare: nu pot acorda link site-wide pentru ca ei considera ca au de pierdut prin faptul ca au mai multe pagini indexate si ca doresc eventual schimb numai din prima pagina, insa imi sugereaza ca daca doresc eu le pot lasa linkurile site-wide daca doresc...
Datorita neseriozitatii si intarizierii mari in punerea linkurilor am renuntat la schimbul cu ei. Atentie insa pentru cei care mai aveau lx cu ei: verificati daca mai aveti sitewide...
Later edit: in urma discutiei telefonice pe care am avut-o cu dansii am inteles motivele intarzierii (o parte din timp a fost si weekend), deci problema s-a rezolvat e si totul e OK acum.
"Si mai" later edit: nu era ok chiar totul (linkurile mele "alunecasera" sub alte linkuri cu care dansii facusera exchange intre timp), motiv pentru care am refuzat schimbul de linkuri doar pe index propus de dansii.Pana acum publitim.ro s-a dovedit a fi site-ul cu care am consumat cel mai mult timp si nervi pentru a efectua un link exchange, si acela nefinalizat... Oricum, le doresc altora mult succes la schimburile cu dansii!
![]()
Ultima modificare făcută de c_n_m; 9th July 2007 la 15:51.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)