Salut,
As vrea sa stiu de ce pe google.com la cuvantul "x" apar pe pozitia 10 iar pe google.ro tot la cuvantul "x" apar pe pozitia 100 ?
Ce pot face ?
Salut,
As vrea sa stiu de ce pe google.com la cuvantul "x" apar pe pozitia 10 iar pe google.ro tot la cuvantul "x" apar pe pozitia 100 ?
Ce pot face ?
gasesti raspunsul pe forum ... trebuie doar sa iti dai silinta un pic. conteaza unde ai site-ul hostat (presupun ca si pe google.ro si pe google.com ai cautat folosind optiunea "web")
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
pai pare logic nu :d
daca cauti de ex "pijamale" pe google.com vei aparea pe o pozitie mai buna din mai multe cauze:
domeniul este com,biz,info org, si poate pe un server din usa..
iar pe google.ro din cauza ca sunt muuulte site-uri din ro care au ceva cu pijamale :d
nu stiu daca m-am facut inteles.. am incercat si eu :d
Mai pe scurt, conteaza unde-i hostat si extensia. Asta vroiai sa zici?
Ok, am inteles. Multumesc de raspuns!
Cit este de importanta extensia unui domeniu?
Am vazut ca un anume producator de carburanti din Romania are extensia .com si nu .ro - stiu .com e de la comercial dar s-a cam perimat definitia sa - acest aspect poate avea un efect pozitiv asupra motoarelor de cautare ?
Nu conteaza numai extensia si unde este serverul pe care este site-ul.
Conteaza si dc ai link-uri din ro avand anchor cuvintele cheie pe care le ai ca si target.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)