Salutare,
Dupa cateva zile de brainstorming, indraznesc sa cer ajutorul aici, poate ca unii membri de pe Seopedia sunt mai inspirati & mai experimentati in gasirea unui titlu si a unei descrieri optime pentru site-ul Relatii.ro
Cateva detalii pe scurt: Site-ul a avut perioada lui de glorie prin 2002 ulterior fiind cumparat pe Neogen. Era un site de relatii personale.
In prezent, scopul site-ului nu este unul matrimonial (desi inevitabil vor fi persoane care se vor inscrie in acest scop) ci mai degraba este regandit ca o retea sociala avand ca tinta publicul din Romania si folosind o platforma asemanatoare cu Facebook. In plus dispune de Blog (intentionam sa dezvoltam articole inclusiv pe nisa "relatii") si Forum ambele integrate by default. Utilizatorii pot comunica gratuit pe Chat.
Utilizatorii primesc puncte (care pot fi convertite in bani) in functie de contributia lor pe site, pentru a-i incuraja sa adauge continut nou. Apropo de monetizare, exista posibilitatea de a publica atat anunturi gratuite cat si cu plata. Paginile & postarile pot fi promovate contracost ca si pe Facebook.
Nu am definitivat alegerea cuvintelor cheie insa cred ca "Relatii" si "Socializare" ar putea fi doua dintre cuvintele care s-ar potrivi pentru acest proiect.
"Title" -urile la care m-am gandit pana in prezent au fost urmatoarele, dar am convingerea ca putem gasi un "title" mai bun:
Socializezi, iti faci prieteni, iti promoveazi afacerea - Relatii.ro
Relatii.ro - Comunica cu femei si barbati. Fa-ti prieteni si relatii
Relatii.ro - Retea sociala
Relatii.ro
Retea de socializare. Fa-ti noi Prieteni pe Relatii.ro
Desi foarte des folosita, sintagma "Retea de socializare" nu este corect tradusa din limba engleza si nu stiu daca este bine sa o folosesc. "Social network" se traduce corect prin "Retea sociala" nu prin "Retea de socializare". Voi ce parere aveti ?
La descriere m-am gandit la o fraza precum : Comunica cu barbati si femei, cauta relatii de prietenie sau promoveaza-ti afacerea pe Relatii.ro, o retea sociala din Romania
Le multumesc colegilor de pe Seopedia care binevoiesc sa vina cu sugestii.

Răspunde cu citat