Rezultate 1 la 10 din 177

Subiect: Potentiale probleme cu noile reguli GDPR, vs. SEO si nu numai, din Mai 2018

Afișare hibrid

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

deci am primit de la Google asta, cica raspunde la toate interbarile legate de implementarea GDPR.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    deci am primit de la Google asta, cica raspunde la toate interbarile legate de implementarea GDPR.
    Mi se pare mie sau va fi un impact serios pe Adsense? Informatiile sunt shared cu o gramada de publishers, inclusiv adresa de IP, in scop de marketing.

Posibil sa trebuiasca consent pentru asa ceva, in care caz veniturile din Adsense dupa 25 Mai vor tinde catre zero.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Mi se pare mie sau va fi un impact serios pe Adsense? Informatiile sunt shared cu o gramada de publishers, inclusiv adresa de IP, in scop de marketing.

Posibil sa trebuiasca consent pentru asa ceva, in care caz veniturile din Adsense dupa 25 Mai vor tinde catre zero.
    Vedem.. eu nu fac nimic! Deja o sa ajung ca ala de a iesit la pensie in Austria si s-a mutat la tara in HU - cica nu mai ai dreptul nici sa te pi(s)i de buna voie .. de ce nu implementeaza astia automat in AdSense sa alegi forma simpla cu reclama sau aia la care pun cookies. Pui pe care vrei, dar sa ai sansa sa folosesti fara sa tot modifici. Ca sa citesti ceva o sa trebuiasca sa dai 1000 de YES/NO - presimt ca ajungem la chestii gen retea privata de site-uri... , da omul odata Yes si gata .. da NO, s-a exclus de la citit!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Iata si informatiile despre Adsense cookies...

Se pare ca da, este nevoie de user consent si asta va taia o gramada din veniturile Adsense. Userii nu vor ads - ganditi-va la successul AdBlock. O mare parte (cel putin) nu vor accepta.

Rapsodia - iti inteleg frustrarea. Candva aveam venituri importante din AdSense.

In lipsa unor norme specifice de la UE care sa permita AdSense, interpretarea imediata (si pe care o dau toti consultantii GDPR dealtfel) este ca trebuie consent inainte sa le afisezi. E simplu, categoria "cookies + marketing".

Alternativa de monetizare sta probabil in afiliere si oricum non-contextual, static.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post

Rapsodia - iti inteleg frustrarea. Candva aveam venituri importante din AdSense.
    chiar sunt curios ? % din blogerii care au AdSense vor face modificari, nu le-au facut ei la cookies acum un an, o sa le faca acum? O sa le stearfa Google reclamele - am vazut pe site-uri chestia sta, reclame neafisate - doar loc gol pe anumite pagini. M-am uitat pe lege, pe discutii - vad numai firme scris, nimic de useri individuali, persoane fizice care nu stocheaza nimic de fapt, cum pot sa cad eu ce date sunt de la userii care au trecut prin site sau care au dat click? Nimic! So? ce pot sa vand, compromit, etc? Nada .. e ca si cum ii pui fiola la o vaca, sa nu fi consumat alcool..

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 14th September 2012, 11:05
  2. Castiguri potentiale? colinde
    De edy12006 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th November 2009, 21:06
  3. Noile reguli legate de domeniile de internet
    De romania inedit în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th June 2008, 18:37
  4. Reguli de transliteratie
    De alecs în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th September 2007, 00:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •