deci am primit de la Google asta, cica raspunde la toate interbarile legate de implementarea GDPR.
deci am primit de la Google asta, cica raspunde la toate interbarile legate de implementarea GDPR.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Vedem.. eu nu fac nimic!Deja o sa ajung ca ala de a iesit la pensie in Austria si s-a mutat la tara in HU - cica nu mai ai dreptul nici sa te pi(s)i de buna voie .. de ce nu implementeaza astia automat in AdSense sa alegi forma simpla cu reclama sau aia la care pun cookies. Pui pe care vrei, dar sa ai sansa sa folosesti fara sa tot modifici. Ca sa citesti ceva o sa trebuiasca sa dai 1000 de YES/NO - presimt ca ajungem la chestii gen retea privata de site-uri... , da omul odata Yes si gata .. da NO, s-a exclus de la citit!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Iata si informatiile despre Adsense cookies...
Se pare ca da, este nevoie de user consent si asta va taia o gramada din veniturile Adsense. Userii nu vor ads - ganditi-va la successul AdBlock. O mare parte (cel putin) nu vor accepta.
Rapsodia - iti inteleg frustrarea. Candva aveam venituri importante din AdSense.
In lipsa unor norme specifice de la UE care sa permita AdSense, interpretarea imediata (si pe care o dau toti consultantii GDPR dealtfel) este ca trebuie consent inainte sa le afisezi. E simplu, categoria "cookies + marketing".
Alternativa de monetizare sta probabil in afiliere si oricum non-contextual, static.
chiar sunt curios ? % din blogerii care au AdSense vor face modificari, nu le-au facut ei la cookies acum un an, o sa le faca acum? O sa le stearfa Google reclamele - am vazut pe site-uri chestia sta, reclame neafisate - doar loc gol pe anumite pagini. M-am uitat pe lege, pe discutii - vad numai firme scris, nimic de useri individuali, persoane fizice care nu stocheaza nimic de fapt, cum pot sa cad eu ce date sunt de la userii care au trecut prin site sau care au dat click? Nimic! So? ce pot sa vand, compromit, etc? Nada .. e ca si cum ii pui fiola la o vaca, sa nu fi consumat alcool..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)