Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Yoast sau fara?

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit

Singura chestie care o face in plus cred ca e description, altceva nu face. Si voi spuneti ca e ok sa instalez asta pentru description?
    Adica se merita pentru atat lucru?
    Sau imi scapa mie ceva?
    Canonical url e la locului, nu il schimb acum, titlul e in regula, noindex fac din robots...
    Incerc sa imi dau seama daca se merita sau nu.

CipriaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    26th July 2016
    Vârstă
    42
    Posturi
    69
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    Vin si eu cu o intrebare ontopic legata tot de Yoast.

La partea de seo e ok, in unele cazuri obtin bulina verde, dar cand vine vorba de "Readable" / "Lizibilitate" nu prea obtin de loc bile albe. Asa ca intrebarea mea, e din cauza ca scriu in limba romana? Sau pierd vreun aspect important la capitolul asta?

P.S. Nu pot sa scriu doar propozitii scurte ca eu am nevoie sa ma desfasor cand scriu pe blog. Si nici nu stiu daca chiar asta vrea.
    Nu-ti bate capul cu asta, nici cu bulinele verzi. Singurul lucru care trebuie sa te intereseze este meta title-ul, doar asta e important, chiar foarte important. Pune la inceputul titlului cuvintele cheie cu care te intereseaza sa rankezi cu pagina respectiva. Ai grija sa folosesti cuvintele cheie si in continutul articolului. Iar descrierea fa-o in primul rand pentru utilizatori, ca sa dea click. Dar sunt site-uri mari pe com care nu isi bat capul nici sa mai adauge meta description.

ionutf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    24th November 2016
    Vârstă
    44
    Posturi
    55
    Putere Rep
    18

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    Singura chestie care o face in plus cred ca e description, altceva nu face. Si voi spuneti ca e ok sa instalez asta pentru description?
    Adica se merita pentru atat lucru?
    Sau imi scapa mie ceva?
    Canonical url e la locului, nu il schimb acum, titlul e in regula, noindex fac din robots...
    Incerc sa imi dau seama daca se merita sau nu.
    Iti dau eu un alt exemplu pentru care sa il folosesti: Breadcrumbs. Si ca sa iti raspund la intrebare, bineinteles ca lucrurile se pot face si altfel, dar Yoast le face pe toate deodata, le face bine si "by default" ajuta un pic site-ul pe care e instalat. Asta nu inseamna ca daca ai instalat Yoast, gata, nu mai faci nimic la site si acesta va ajunge pe primul loc intr-o luna. Nu exista asa ceva si daca ar exista, ar insemna ca e ceva black hat.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. wordpress SEO yoast
    De cris în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th December 2016, 18:48
  2. yoast vs meta
    De Twigg în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st November 2016, 19:15
  3. Yoast SEO pentru Wordpress
    De Revers în forumul WordPress
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th December 2015, 21:00
  4. Eroare Yoast seo sau..
    De focus18 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th May 2014, 01:52
  5. Backlink-uri fara anchor deloc (fara text, fara imagine, fara nimic)
    De tymbark în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th May 2012, 21:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •