Sunt doua aspecte legate de ceea ce faci:
1. daca pui link-urile pentru a te conforma regulilor privind drepturile de autor, nu e nevoie sa pui link - vezi Harvard citation style, exemplu
2. daca pui link-urile pentru user, ca sursa suplimentara de informatii, atunci poti alege follow sau nofollow.Cod HTML:University Library 2016, University Library Home Page, 26 February 2016, The University of Western Australia. Available from: http://www.library.uwa.edu.au/. [31 March 2016].
Link-ul `follow` este link-ul normal. Inventia `nofollow` este impotiva spam-ului. Daca folosesti informatia dintr-o sursa verificata de tine, normal e sa lasi follow. Daca in schimb, link-urile nu sunt verificate (de exemplu de la editori, comment-uri) atunci le pui nofollow. Poti modera continutul adaugat de terti si `premia` continutul valoros adaugat paginii cu follow, daca ai resurse pentru asta.
Daca e bine sau nu follow sau nofollow, nimeni nu stie cu exactitate. Nu poti verifica decat prin teste. Nu prea o sa-ti spuna nimeni rezultatele testelor cu adevarat valoroase (nici tu nu prea ai vrea sa pui follow, desi te folosesti de informatie).
Eu n-am cine stie ce expertiza in seo, dar am remarcat ca linkurile follow catre surse relevante pentru continutul paginii de pe site-uri cu autoritate mai mult ajuta decat fac rau.

Răspunde cu citat