13th January 2016, 12:31
0 out of 1 members found this post helpful.
Din cate stiu eu, google poate citi textul de pe imagini, deci nu ar fi o solutie. Stiu ca era ceva metoda de foloseau unii la linkurile din meniu, le ascundeau intr-un iframe pe care teoretic cel putin, cica nu l-ar vedea google. Poate daca pui textul in iframe nu il mai citeste cine stie, desi mi-e greu de crezut, poti testa.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
13th January 2016, 12:37
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
edy12006
Din cate stiu eu, google poate citi textul de pe imagini, deci nu ar fi o solutie. Stiu ca era ceva metoda de foloseau unii la linkurile din meniu, le ascundeau intr-un iframe pe care teoretic cel putin, cica nu l-ar vedea google. Poate daca pui textul in iframe nu il mai citeste cine stie, desi mi-e greu de crezut, poti testa.
Probabil ca te referi la alt, google nu indexeaza textul plasat pe o imagine.
907.jpg
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare ->
vezi oferta
Ai nevoie de un
site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
13th January 2016, 12:46
0 out of 1 members found this post helpful.
Ce te face sa crezi asta? Sunt sigur ca google citeste textul de pe imagine la fel de usor ca pe cel din PDF-uri.
Nu e asa complicat sa faca asta:
Google Goggles - faci poză
http://www.mediafax.ro/cultura-media...video-14652831
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
13th January 2016, 12:56
1 out of 1 members found this post helpful.
Cred ca cea mai buna solutie, daca este un proiect long term, este sa platesti pe cineva sa iti faca content unicat. E stress free asa. Altfel, cum te prinde google, te arde. Daca nu petru duplicat content, cel putin pentru poor content. Deci nu iti recomand niciuna dintre variantele descrise mai sus.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!