Salutare,
Vreau sa va rog sa imi oferiti parerea voastra asupra unei probleme pe care am intalnit-o cu niste redirecturi.
Acum cateva luni in urma ne-am decis sa schimbam structura site-ului firmei pentru care lucrez. Datorita numarului mare de articole, asta a implicat redirectionarea a aproximativ 2000 si ceva de pagini. Dupa ce m-am chinuit aproximativ o zi cu developerul(amandoi avand o experienta destul de limitata la momentul respectiv) am reusit pana la urma sa facem redirecturile sa mearga(toate cele 2000).
Problema este totusi ca, in Webmaster Tools, din cele 2000 de pagini redirectionate, imi identifica cam pentru 100 si ceva din ele continut duplicat. Adica, el vede articolul vechi(cel redirectionat) ca avand titlu si metadescriere duplicata cu articolul nou (cel spre care a fost redirectionat).
Acum ma intreb daca nu cumva aceste redirecturi nu au fost facute bine sau a existat vreo scapare pe undeva, avand in vedere ca numarul lor este atat de mare. In plus, persoana care se ocupa inainte de SEO a spus ca datorita redirecturilor respective care dupa parerea lui au fost prost facute, ar lua-o de la capat cu un site nou.
Acum urmeaza si intrebarile mele pentru voi:
- Vi se pare mare numarul de redirecturi?
- Ati mai intalnit aceasta problema? Poate fi din cauza redirecturilor sau din cauza ca Webmaster Tools da rateuri?
- Ar putea atrage un .htaccess cu redirecturi facute prost o penalizare a unui algoritm precum Penguin ( intreb asta deoarece site-ul este penalizat )?
- Care este cel mai bun mod de a redirectiona un numar asa mare de articole? (tinand cont ca structura s-a schimbat din www.numesite.com/categorie/articol in http://www.numesite.com/categorie/su...egorie/articol)
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre!

Răspunde cu citat