Printre unele resurse neutilizate, am un numar de domenii "la naftalina". Intre ele este unul care are nu mai putin de 3500 domenii cu IBL, cu vechime de 10 ani, si pe care nu l-am bagat in seama in ultima vreme.

Voi ce ati face cu un astfel de domeniu? Recunosc, sunt nehotarat si caut idei, pentru ca e un potential irosit - si parca mi-ar placea sa-l vad reinviat. Si nu e singurul pe care il am in stadiul asta.

Domeniul este relativ generic. Ceva gen, sa zicem 'goto.ro' (am luat un nume la intamplare). Ceea ce e un dezavantaj, pentru ca e greu sa fie nisat, dar poate fi eventual transformat intr-un avantaj, in sensul ca ar putea fi un site multinisa.

Ar putea fi un director web sau portal generic, insa nu vad un potential de business intr-un director web, cel putin nu ceva in care as investi. Iar pe generic e greu sa vinzi advertising, spre exemplu, pentru ca ai o amprenta demografica plata. As putea sa-l vand, fireste, dar fireste ca sunt variante mai bune decat asta.

M-am gandit ca as putea sa-l fac un fel de director de firme, sa zicem cum e Bizoo sau Clubafaceri (desi nu caut sa copiez pe nimeni, asta ar fi o idee proasta). In acest fel, fiecare pagina ar obtine un share important din tot juice-ul ala de 3500 domenii, si ar putea obtine un ranking bun in Goagal.

Orice sugestii sunt binevenite... Multumesc anticipat.