Am lansat un site nou si caut o alternativa la G analytics, sa fie fara banner, doar script ce se pune in sursa. Daca nu este ceva varianta free, este buna si pe bani, imi puteti recomanda ceva?
Am lansat un site nou si caut o alternativa la G analytics, sa fie fara banner, doar script ce se pune in sursa. Daca nu este ceva varianta free, este buna si pe bani, imi puteti recomanda ceva?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Statcounter e decent si usor de folosit.
http://statcounter.com/
Ultima modificare făcută de Ovidescu; 1st August 2013 la 19:15. Motiv: Adaugare URL
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Yandex Metrica Yandex.Metrica
Doar ce mi-a expirat trialul la https://www.woopra.com/
Ma gandesc sa prelungesc. Este tot ce vreau![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Felix, pune-ti Piwik pe un server sau cont de gazduire. Rezultatele sunt identice (din testele mele) cu cele din analytics.
E usor de instalat si configurat. Daca ai trafic mare rogi pe cineva sa ti-l aranjeze pentru asa ceva (ai un how to la ei pe site).
Trust, but verify.
Si eu recomand cu caldura Piwik. Are marele avantaj de a rula pe serverul tau, asa ca unele programe adware nu-l vor dezactiva.
Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.
Din toate variantele testate si analizate de mine, am ajuns la concluzia ca tot piwik este singura alternativa decenta pt analytics. Are aproape tot ce are si analytics-ul si dupa cum au zis si ceilalti, avantajul e ca o hostezi la tine pe server si nu mai are nimeni acces la statisticile tale.
Toate celelaltel (statcounter, clicky, woopra, etc) sunt tool-uri pt contorizat vizite si analizat traficul in timp real, dar mai putin pt analytics in adevaratul sens al cuvantului. Si niciuna din astea, in afara de piwik, nu se compara cu analytics-ul, prin simplul fapt ca sunt prea basic, nu ofera rapoarte custom, segmente custom, goal funnels, etc.
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)