Rezultate 1 la 10 din 39

Subiect: Cum ar trebuie sa fie structura link-urilor unui site in 2013?

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Poti sa-mi dai te rog un exemplu in care categoria nu ajuta? Nu neaparat pentru mine dar for the record.
    Pai e mai simplu invers Eu am spus ca "categoria" nu ajuta in cele mai multe cazuri, deci ma intereseaza sa discutam, pe exemplu, CAND ajuta.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

Implicit

Am exemplificat mai sus, cu hartia igienica

Deci nu ma intelegeti gresit. Nu e ca si cum daca ai pus categoria gata ai nu stiu ce boost seo. Doar ca parerea mea, sunt cazuri in care numele categoriei, poate sa iti aduca 1% avantaj la cautari pe long tail.

Daca am o categorie de genul "domeniu.ro/super-oferte/masini-de-spalat" cu siguranta ca in perioada sarbatorilor de exemplu vor fi cativa care vor cauta "cele mai bune oferte la masini de spalat" si aici apare link-ul meu. Dar ma repet, conteaza mult situatia data daca te bati cu altex si emag poti sa spui ce nume vrei tu ca nu conteaza

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Pai e mai simplu invers Eu am spus ca "categoria" nu ajuta in cele mai multe cazuri, deci ma intereseaza sa discutam, pe exemplu, CAND ajuta.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

ender este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit

Am exemplificat mai sus, cu hartia igienica

Deci nu ma intelegeti gresit. Nu e ca si cum daca ai pus categoria gata ai nu stiu ce boost seo. Doar ca parerea mea, sunt cazuri in care numele categoriei, poate sa iti aduca 1% avantaj la cautari pe long tail.

Daca am o categorie de genul "domeniu.ro/super-oferte/masini-de-spalat" cu siguranta ca in perioada sarbatorilor de exemplu vor fi cativa care vor cauta "cele mai bune oferte la masini de spalat" si aici apare link-ul meu. Dar ma repet, conteaza mult situatia data daca te bati cu altex si emag poti sa spui ce nume vrei tu ca nu conteaza
    Sau si mai bine Tom, ne facem categorii gen super oferte/, cu siguranta o sa avem sarbatori fericite. Serios 2dor categoriile sunt necesare pe site pentru navigare, dar sunt cazuri in care poate nu mai sunt la fel de utile si in structura de link-uri.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

Implicit

Putem sa vorbim pe presupuneri toata ziua si nu ajungem la niciun consens. Tu foloseste categoriile pentru navigare eu le pun in link. Sper sa nu ne intalnim pe aceiasi nisa

Citat Postat în original de ender Vezi Post
    Sau si mai bine Tom, ne facem categorii gen super oferte/, cu siguranta o sa avem sarbatori fericite. Serios 2dor categoriile sunt necesare pe site pentru navigare, dar sunt cazuri in care poate nu mai sunt la fel de utile si in structura de link-uri.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

ender este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit

Putem sa vorbim pe presupuneri toata ziua si nu ajungem la niciun consens. Tu foloseste categoriile pentru navigare eu le pun in link. Sper sa nu ne intalnim pe aceiasi nisa
    Ok, este intradevar o presupunere si nu putem face toti acelasi lucru, ca nu ar mai putea google sa distinga intre noi
    Nu uita ca si categoriile au link-urile lor, doar ca nu apar in link-urile de produs. Asta inseamna ca poti intarii prin promovare link-urile de categorii (care fiind pe fiecare pagina a site-ului) au de la inceput un avantaj.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce trebuie sa fac sa imi dau seama ce link-uri trebuie sterse
    De Ionut D în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th May 2013, 15:11
  2. Structura de link-uri in propriul site
    De MaXz în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th March 2012, 03:53
  3. Structura link
    De alias74 în forumul SEO
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 11th February 2012, 01:48
  4. Structura unui site de filme (review, știri, etc)
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th January 2011, 23:00
  5. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st December 2008, 09:52

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •