Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Comportament ciudat pozitionare google

Afișare hibrid

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit Comportament ciudat pozitionare google

Salutare,

Acum 2 zile am lansat pe internet site-ul reparatiitelevizoarelcd.com, nu are facut din punct de vedere SEO nimic special:

- este inscris in web master tools;
    - are script google analitycs;
    - continut unic;
    - Meta taguri pentru index;
    - aranjat textul pentru index din punct de vedere SEO;
    - platforma CMS custom, cu ajutorul platformei fara sa facem vreo imbunatatire am obtinut o viteza de incarcare buna de grad A 93% conform gtmetrix.com.

Dupa 1 zi am intrat pe prima pagina ultimul rezultat dupa cautarea reparatii televizoare lcd, o cautare cu un grad de concurenta mediu spre mare.

Sincer ar trebui sa ma ingrijorez dupa comportamentul Google din ultima perioada, pe anumite nise declaseaza EMD pe anumite nise nu tine cont.

Voi ce parere aveti?
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Hm... eu nu te vad in primele 3 pagini. Nu cumva esti logat in google in browserul in care cauti si-ti personalizeaza rezultatele? Incearca in alt browser, nelogat, sterse cookie-urile
    Signatura lipsa

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit

Ms pentru raspunsul de la ora asta

Am cautat nelogat de pe mai multe calculatoare din mai multe locatii, cu istoric si tot scos.

Tu daca faci cautari din Iasi si site-ul si firma este din Bucuresti, este prezenta si pozitionarea pe Google Maps exista posibilitatea sa nu-ti afiseze acest rezultat.
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Hm... va sa zica e rezultat in Local Search? Eu am setat browserul ca locatie Bucuresti si organic nu-mi arata nimic, iar rezultate locale n-am.

Fa un printscreen cu rezultatul in google.

PS: mai face google glume dintr-astea. Acum 2 sapt am luat un domeniu EMD pe co.uk si a doua zi, site-ul era pe pozitia 5 pt keyword-ul principal. Abia pusesem 1 articol pe site si atat. Dar am mai incercat chestia asta si n-a mai mers. E ciudat, n-am observat un patern anume. Dar la tine, daca zici ca-i pozitionare Local Search, deja e alta treaba

LE: ignora-ma Este pe 10 site-ul, asa-i. Eu prima oara am citit in post-ul tau ca site-ul rankeaza pe 10 pt "televizoare lcd"... acum m-am gandit sa caut keyword-ul intreg si da, esti pe 10... Deh, oboseala

No, am verificat rapid competitia si as putea spune ca e o pozitionare oarecum normala, site-urile din top 10 nu prea au link-uri sau cine stie ce SEO facut, ala de deasupra ta e site la fel de nou, cu cateva link-uri.. As putea spune ca-i o pozitionare normala, doar ca-i surprinzator c-a aparut asa rapid. Dar teoretic, o sa-si mentina pozitia. Site-ul de care-ti spunea de pe co.uk sta acolo dupa 2 sapt fara sa-i fi pus niciun link (mi-e frica sa nu scada daca-i pun link-uri )

PS: data viitoare, pune keyword-ul in bold sau intre "ghilimele", ca sa fie mai usor de observat, chiar si la ora 4 dimineata de catre cei putin mai adormiti
    Ultima modificare făcută de tymbark; 7th February 2013 la 05:39.
    Signatura lipsa

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit

O sa incep si eu sa ii pun linkuri dar doar din articole si comunicate de presa, fara sa pun link pe cuvantul cheie ci mai degraba pe cuvinte cheie de forma "click aici" sau folosind un nume de brand; aceasta strategie a fost ok pana acum.

Multumesc tymbark pentru raspunsurile tale si mult succes in tot ceea ce faci !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pozitionare in Google aiurea
    De madalin_wrc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th January 2013, 16:50
  2. intrebare pozitionare in google
    De gaby în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th August 2012, 10:45
  3. SEO ... pozitionare...Google
    De vivaldi în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th May 2009, 10:34
  4. Google, comportament ciudat
    De dublutz în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th March 2009, 11:11
  5. Pozitionare foarte buna in Yahoo si MSN, nu si in Google
    De Dude în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 23rd February 2007, 21:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •