Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Va rog frumos un studiu de caz la un site

Afișare hibrid

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Stai oleaca ca m-ai blocat.
    Deci, siteul acesta este al tau, sau te ocupi de optimizarea lui?
    Daca te ocupi de optimizarea lui, de ce naiba ti-ai luat o pe cap o palarie mai mare decat poti duce?
    Nu de alta, dar, daca nu stapanesti destul de bine anumite lucruri, spun eu elementare, s-ar putea sa te faci de bafta in fata clientului tau. Si odata pierduta credibilitatea pe aceasta piata extrem de mica din ro, e tare greu sa o recapeti. my 2 cents.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

dragusind este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    55
    Putere Rep
    31

Implicit

Daca vad ca timpul (sau alti factori ) nu imi permit (in unele momente) sa realizez unele taskuri prefer sa colaborez cu oameni care au experienta in domeniu.
    (chiar daca e sa dau din buzunarul personal in plus , macar invat anumite chestii pe parcurs.)
    E o decizie personala.
    (stiu ca nu pot sa ii multumesc pe toti dar eu incerc sa fac tot posibilul - sa am rezultate cat mai bune cu bugetul alocat).
    Nu am avut momentan proiecte care au avut probleme atat de mari on-page, este primul de acest gen (si sper sa fie si ultimul).

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, ceea ce iti zic, iti spun pentru binele tau.
    Inainte de a lua efectiv un proiect, este imperativ necesar un audit. Fie el gratis sau contra cost. Altfel, ori iti subevaluezi munca, ori ti-o supraevaluezi. In plus, daca nu stii problemele cu care se confrunta un site, cum poti stabili un pret corect?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

dragusind este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    55
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, ceea ce iti zic, iti spun pentru binele tau.
    Inainte de a lua efectiv un proiect, este imperativ necesar un audit. Fie el gratis sau contra cost. Altfel, ori iti subevaluezi munca, ori ti-o supraevaluezi. In plus, daca nu stii problemele cu care se confrunta un site, cum poti stabili un pret corect?
    Nu o iau in nume de rau, o sa tin cont de ce mi-ai zis . Multumesc de sugestie !

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    30

Implicit

Cred ca dupa un backlinking istet, cu variatie mare pe keywords, poti sari inapoi pe pagina 1.
    Cu cei 50$ nu prea ai cum sa faci minuni, dar poti sa incerci niste advertoriale cumparate.
    Mai multe backlinks incearca pe comentarii dofollow (neaparat sa ai si o parte nofollow), pe care le poti publica singur, gratuit.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google? E frumos ce faci? NU
    De Tom în forumul Google
    Răspunsuri: 127
    Ultimul Post: 5th October 2015, 21:50
  2. Nu ies dintr-o penalizare. Va rog frumos sa ma ajutati!
    De MiculBucatar în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 47
    Ultimul Post: 22nd December 2012, 21:30
  3. nume-frumos/ & nume-frumos/index.php
    De alexrus în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st December 2011, 22:29
  4. Analiza - www.leusor.ro - Blogul celui mai frumos bebelus!
    De gemanaru în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 28th January 2009, 21:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •