Sa zicem ca avem site-ul urmator: numebrand.ro
Link building trebuie facut cu ancora: numebrand sau numebrand.ro sau trebuie "mixate"?
Multumesc pentru raspunsuri.
Sa zicem ca avem site-ul urmator: numebrand.ro
Link building trebuie facut cu ancora: numebrand sau numebrand.ro sau trebuie "mixate"?
Multumesc pentru raspunsuri.
Ambele variante, inclusiv de genul "cuvant chetie numebrand.ro"
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
mersi mult
"nume brand"
"numebrand"
"nume brand.ro"
"nume brand . ro"
"numebrand.ro"
"numebrand ro"
"nume brand cuvant-cheie"
"numebrand cuvant cheie"
"numebrand.ro cuvant cheie"
"cuvant cheie numebrand"
"cuvant cheie numebrand.ro"
"cuvant cheie nume brand"
"cuvant cheie pe numebrand.ro"
...si te mai poti juca... Gandeste-te cum ar da cineva link natural catre site-ul tau...
Mersi f mult![]()
Uite inca o idee: sa faci linkuri atat catre domeniu.ro - ??? ????????? ???????? ?????????? ?? ???? domain registration., cat si catre domeniu.ro - ??? ????????? ???????? ?????????? ?? ???? domain registration., chiar daca ai redirect 301 facut de pe unul pe altul, eu zic ca pare mai natural in ochii marelui G. ...
Nu stiu daca exista o reteta exacta pentru promovarea unui brand, daca pui ancora la un link, numele domeniului el v-a aparea in wtm www site numebrand ro, daca pui ancora numebrand.ro el v-a aparea sub forma numebrand ro, G elimina .-ul Ca si recomandare este bine sa folosesti cat mai diluat ancorele, gaseti o lista aici: Folosirea de generic anchor text
Ar trebui sa intelegem bine ce este brand si daca site-ul nostru este un brand sau are potential de brand!
La inceputul anului am avut un site pe pozitia 2 la cautarea jocuri, era vorba de http://www.xjocuri.ro timp de o luna avea 5-6k/zi vizite pe cautarea xjocuri, parea inceputul unui brand, dintr-o mica greseala si o problema la script site-ul a picat in cautari si ce a fost foarte interesant s-a dus si cautarea dupa brand.
Cu cateva zile in urma aveam si eu o nedumerire la EMD vs Brand
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Si pentru pagininile secundare ? ce ancore ar fi ok acum dupa treaba cu brand-ul, trebuie doar link-uri aduse spre brand , la paginile secundare nu mai aducem ? (ca sincer nu ma inteleg nimic )![]()
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Si pentru paginile secundare poti folosi generic anchor text, asta pe langa cele vizate de tine.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)