Salutare..Care ar fi rata de respingere indeala sa zicem in procente si durata medie a vizitei pe un site
Salutare..Care ar fi rata de respingere indeala sa zicem in procente si durata medie a vizitei pe un site
Bounce rate cat mai mic si durata vizitei cat mai mare, nu cred ca exista un procent ideal exprimat in cifre.
Sa zicem durara pe site este in jur de patru minute si rata de respingere este undeva 50% pe unul din site-urile mele
Nerelevanta.
Uite "ceai busuioc" Ceai de busuioc - Plante Medicinale
Am gasit reteta, am pus bookmark sau i-am dat un copy/paste. 30 secunde? Asta inseamna ca nu e un site bun? Dimpotriva.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Depinde si in ce domeniu. Daca site-ul e unul de scurtare url sau verificare id mess, e foarte bine...daca e unul de informatii unde se poate citi, interesul trebuie sa fie cat mai mare posibil.
LE: nu cred ca sunt multi care il pun in bookmark ca sa influenteze foarte mult statisticile.
Ultima modificare făcută de stanccone; 27th September 2012 la 13:18.
Ma refer stric la magazine online
Fa un calcul referitor la ce comenzi primesti in comparatie cu bounce rate si durata vizitelor si daca esti multumit inseamna ca e drumul cel bun.
De asta am postat sa cer pareri de la cine are magazine online,ce au facut sa creasca,de ce le-a scazut,cat ar fi ok durata vizitei,ce rata de respigere nu ar fi sau ar fi ok.Lucruri care dau calitate site-ului care iti aduce de mancare![]()
Pe tine trebuie sa te preocupe in primul rand rata de conversie nu bounce rate-ul sau cat sta vizitatorul intr-o pagina. Daca vrei sa analizezi paginile ce au o durata mica a vizitei vezi de unde vin vizitatorii si pe ce cautari. Dar repet, pe tine te intereseaza rata de conversie pentru care trebuie sa gasesti solutii.
Am analizat mult timp si rata de conversie dar doream sa stiu si despre astea 2,sutn destul de importante si astea.Asa ca m-ai astept pareri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)