Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 31

Subiect: Rata de respingere si durata media a vizitei

Global 50 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Vârstă
    45
    Posturi
    61
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    .si bouce rate de 70 % inseamna falimet sau site =cu zero.
    Sa stii ca acest lucru nu este valabil, sunt destule siteuri care au bounce rate de 70% sau mai mare si produc destul de bine.
    Deschide nana usile ca vin pruncii cu dobile........

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Global 50 Vezi Post
    Sa stii ca acest lucru nu este valabil, sunt destule siteuri care au bounce rate de 70% sau mai mare si produc destul de bine.
    Ce produc? trafic? pe mine ma intereseaza sa vand
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Vârstă
    45
    Posturi
    61
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Ce produc? trafic? pe mine ma intereseaza sa vand
    Tocmai ca pe tine te intereseaza sa vinzi deci acest bounce rate nu este un indicator important, un alt indicator trebuie sa te intereseze...

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Tocmai ca pe tine te intereseaza sa vinzi deci acest bounce rate nu este un indicator important, un alt indicator trebuie sa te intereseze...
    Stii care este semnificatia unui bouncerate ? El contine timpul petrecut pe site si numarul de pagini accesate, acel cifra de bouncerate semnifica clientii care pleaca rapid de pe site-ul tau pentru ca nu le place site-ul, pentru ca nu au gasit ceea ce trebuie, pentru ca nu au incredere in tine.
    Media vanzarilor finalizate este intre 1 si 2% dintre vizitatorii ce te viziteaza si stau cel putin 30 secunde la tine pe site si/sau deschid cel putin 2 pagini. Daca tu ai un bouncerate de 70% adio vanzari.
    Sunt semne ca bouncerate reprezinta si unul din factorii de care google tine cont atunci cand calculeaza pozitia in SERP, alaturi de time on site, si timpul in care da back in browser dupa ce te-a vizitat. Asa ca un bouncerate mare va putea insemna in timp si un trafic mai mic din google, si ...........

Si iti spun unii care activeaza pe nisa, nu din presupuneri.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

NU cred ca ai un site cu bouce rate de 70 % si sa produca bine...e ilogic ce spui..sa nu vb de magazine online....Daca ai adsense inseamna ca lumea iese imediat,deci nare timp sa citeasca sau sa dea click pe vre-un anunt de al tau...

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Vârstă
    45
    Posturi
    61
    Putere Rep
    29

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Stii care este semnificatia unui bouncerate ? El contine timpul petrecut pe site si numarul de pagini accesate, acel cifra de bouncerate semnifica clientii care pleaca rapid de pe site-ul tau pentru ca nu le place site-ul, pentru ca nu au gasit ceea ce trebuie, pentru ca nu au incredere in tine.
    Media vanzarilor finalizate este intre 1 si 2% dintre vizitatorii ce te viziteaza si stau cel putin 30 secunde la tine pe site si/sau deschid cel putin 2 pagini. Daca tu ai un bouncerate de 70% adio vanzari.
    Sunt semne ca bouncerate reprezinta si unul din factorii de care google tine cont atunci cand calculeaza pozitia in SERP, alaturi de time on site, si timpul in care da back in browser dupa ce te-a vizitat. Asa ca un bouncerate mare va putea insemna in timp si un trafic mai mic din google, si ...........

Si iti spun unii care activeaza pe nisa, nu din presupuneri.
    Un bouncerate ridicat nu reprezinta intotdeauna si un numar mic de clienti, am sa iti dau exemplul meu: Am fost interesat de o saltea, stiam modelul dorit si de unde pot sa il cumpar deci pasul urmator a fost sa intru pe site-ul xxxxx sa vad care este numarul de contact si sa sun sa fac comanda, daca faceam comanda online trebuia sa platesc transportul. Nu cred ca am stat pe site mai mult de 30 de secunde.
    Ce concluzie poti sa tragi? Mai este Bounce Rate-ul facetorul cel mai important sau nu?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    NU cred ca ai un site cu bouce rate de 70 % si sa produca bine...e ilogic ce spui..sa nu vb de magazine online....Daca ai adsense inseamna ca lumea iese imediat,deci nare timp sa citeasca sau sa dea click pe vre-un anunt de al tau...
    Era vorba despre magazin online, la adsense ai dreptate dar daca e vorba despre un site cu afiliere atunci un bounce rate mare nu reprezinta o problema.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Acel caz este un caz dintr-o mie, si atunci cred ca ai stat pe site mai mult de 30 de secunde, nu cred ca ai inchis pagina imediat, te-ai uitat la numar, ai format, ai inceput sa discuti , si abia dupa ce ai terminat convorbirea ai inchis pagina..
    Cine vrea sa cumpere sta sa studieze ce oferi tu.
    Bati campii serios dar o dai pe grozavul.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Vârstă
    45
    Posturi
    61
    Putere Rep
    29

Implicit

Acel caz este un caz dintr-o mie, si atunci cred ca ai stat pe site mai mult de 30 de secunde, nu cred ca ai inchis pagina imediat, te-ai uitat la numar, ai format, ai inceput sa discuti , si abia dupa ce ai terminat convorbirea ai inchis pagina..
    Cine vrea sa cumpere sta sa studieze ce oferi tu.
    Bati campii serios dar o dai pe grozavul.
    Departe de mine gandul "de a fi grozav", daca pentru tine cel mai important factor este Bounce Rate atunci asta e, pentru altii cel mai importat factor este rata de conversie. De ce oare? Asta vei afla dupa ce vei scoate capul din cutie...

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu nu am zis niciodata ca bouncerate este mai importanta decat rata de conversie, am zis doar ca este un factor important. Se pare ca nu ai inteles nimic, sau nu vrei sa intelegi nimic. Rata de conversie este determinata de multi factori, iar un bouncerate mare determina o scadere a ratei de conversie
    Ultima modificare făcută de lovelife; 5th October 2012 la 23:37.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Departe de mine gandul "de a fi grozav", daca pentru tine cel mai important factor este Bounce Rate atunci asta e, pentru altii cel mai importat factor este rata de conversie. De ce oare? Asta vei afla dupa ce vei scoate capul din cutie...
    Global - si eu scriu probabil multe prostii dar ma abtin sa ii contrazic pe cei care au experienta mult mai mare decat mine. Un bounce rate mare este o problema pt. orice site, cu atat mai mult pt. un magazin online. Incearca pe viitor sa filtrezi informatiile primite si sa fi atent mai ales la cei care au un cuvant de spus la anumite subiecte.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut un job de durata
    De Bogdan Calin în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 29th March 2014, 15:50
  2. durata transfer
    De broski în forumul Servicii bancare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th October 2011, 01:07
  3. intrabare durata boost
    De autosos în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th July 2009, 10:38
  4. Respingere site in dmoz
    De dragoserv în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 20th May 2008, 00:35
  5. Durata inscriere ??
    De mindsoul în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 45
    Ultimul Post: 1st April 2007, 15:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.