Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 42

Subiect: Am fost penalizat de panda, pinguin, foca, morsa, etc. Ce fac mai departe?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    5. nu are legatura cu "solutii de redresare"
    6. O solutie clasica, dar paginile le "crsti" cu linkurile de la punctul 5, deci inutil.
    Pt. 5 : Oh, ba da. Cand spun metode neortodoxe ma refer la linkuri gen tumblr (nu mai este cazul, caci au pus nofollow), linkuri pe pagini de tip wiki, profile generate automat si alte artificii.
    Pt 6 . Evident ca nu cresti paginile care contin link catre tine prin aceste metode.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ma roby, ori sunt solutii de redresare, ori sunt sugestii cum explica lovelife. Punctul 5 e sugestie, nu solutie.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Ma roby, ori sunt solutii de redresare, ori sunt sugestii cum explica lovelife. Punctul 5 e sugestie, nu solutie.
    e o solutie pentru cei care folosesc preponderent aceste metode pentru lb.
    si da, o sugestie pentru ceilalti.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Ok, atunci hai sa adaug si eu cateva solutii :

a. verificati loc 1 pe nisa respectiva, care e media nr de linkuri lunare, si nu sariti peste ea.
    b. linkuri noi, nu trebuie sa fie niciodata "exact match", aduceti linkuri pana "diluati" % de exact match. Cat mai multe "no follow".
    c. cresti numarul de cuvinte in pagina, cat de mult posibil.
    d. adaugati content nou, video, imagini
    e. renuntati la H-uri, sau scoateti "keywordul din ele". html5 creaza 10 h1, deci h-urile nu mai au importanta.
    f. renuntati la "theme" basic, schimbati designul, pozitiile modulelor, creati pozitii noi, pe care theme nu le avea
    e. schimbati complet designul vechi
    f. verificati linkurile interne
    g. verificati linkurile externe din site-ul vostru. Nu mai mult de 3 per/pagina. Asta e sfat!
    h. verificati site-urile "de calitate" unde aveti linkuri "naturale ". Daca PR a scazut, site-ul a fost deindexat, au aparut zeci de linkuri pe acesi pagina cu al vostru, incercati sa-l scoateti.
    i. ....
    ....
    ....
    ....

Explicatie pentru punctul (a.)
    Exsita in top 10 pe o nisa grea, domenii cu 15, 30, 40 root. Noi avem un site pe loc 2 cu 150 root, unde locul 1 vechi avea 4000 (penalizat logic ). Renuntati la idea de sute de linkuri, un site "normal" pe o nisa medie nu poate obtine natural peste 50 root/an.

ex: daca locul 1 pe nisa are 1200 root (si nu e inca penalizat), iar site-ul are 3 ani, faceti o medie: 1200/3 = 400. Nu puteti sarii de 3-400 root pe an! Google e prea destept. Cum obtii tu linkuri "naturale" (> 50 root) daca tu esti in pag 4?

""""Pai da frate, dar daca pun doar 400 nu-l pot "bate" pe primul)""" Fals. 400 root noi, ideal de calitate, iti ofera avantaj fata de "batranelul" de pe locul 1.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Un alt sfat pentru cei care au fost penalizati pentru exces de ancore, ar fi bine sa obtineti de pe acelasi site unde aveti link cu ancora excesiva un alt articol in care sa inserati un singur link catre pagina vizata dar cu ancora generalista sau fara ancora, se diminueaza mult mai bine penalizarea pentru exces de ancore, eu am aplicat asta pe un site inainte de pinguin si a functionat.
    Eu acum nu am site-uri penalizate pentru exces de ancore, am pentru altele, iar la unele nu am nici o idee de ce ma penalizat

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

renuntati la H-uri, sau scoateti "keywordul din ele". html5 creaza 10 h1, deci h-urile nu mai au importanta.
    Nu inteleg fraza asta cu html 5,
    Dar este bine sa fie H-uri (h1 titlu si h2-... hx pentru marcare de capitole din text) nu pentru faptul ca optimizezi keyword, ci pentru ca google apreciaza articolele bine structurate, apoi experienta utilizatorului este mai placuta cand are indicatii vizuale clare pentru diferite capitole, h-urile trebuie sa fie naturale, de exemplu am un articole despre vitamine si am subcapitole de genul "h2 Si acum ce este de facut" "h2 Solutia este", adica fara cuvant cheie in ele
    PS atentie mare si la ponderea ancorelor si pentru link-urile interne
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Eu am stricat toate siturile suta la suta de la rahaturile de linkuri. mai bine le lasam dracu asa si mai bine eram :-j eu nu vad nici o solutie sunt in pom

Explicatiile pe care le dati le dati pentru voi nu vorbiti in limba unor amatori..mai bine abtineti-va

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@florea, poti fi mai coerent? Sincer in afara de faptul ca spui ca ti-au picat siteurile din cauza strategiei de linkbuilding, nu prea inteleg ce vrei sa spui....

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Nu inteleg nimic din ce spuneti. Toti dau solutii dar explica in limba lor. La mn de exemplu la integrarea Panda mi-a injumatatit viztele. La update-ul asta Penguin le-a penalizat si iar l-a inumatati. Am ajuns din 2000 unici la 200 300 :-j. Am intrebat peste tot. Le mai depenalizeaza sau le sterg dracu ca sa stiu o treaba. Nu stiu de ce altii fac ca nesatuii link pe o ancora si nu le fac nimic si pe altii i-au rupt
    Ultima modificare făcută de Nichita; 9th April 2013 la 22:17.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Fara a fi rautacios, iti dau un sfat: Citeste, citeste, citeste . Seopedia e o resursa inestimabila de informatii pe nisa. Astfel, in scurt timp, vei observa ca vom vorbi aceeasi limba. Daca ai fost penalizat, inseamna ca ceva in strategia ta de optimizare este gresit. Cu totii gresim la un moment dat, mai mult sau mai putin, caci pana la urma suntem oameni, iar seo nu e o stiinta exacta, dar incercam sa remediem si sa ne adaptam din mers. Sau ne lasam de seo .....

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Faza e ca la mn de 2 ani de zile se intampla la fel. Urca si pe urma gaseste google nod in papura sa ma omoare...mai bine ma las. crede-ma am pierdut bani pe SEO asta si n-am rezolvat nimic. Am pierdut nopti citind fara rezultat..poate SEO nu-i de mine.respect, pana acum tu ai fost singurul care a privit problema altfel

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum verifici daca ai fost penalizat de google ?
    De machete în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd May 2012, 12:29
  2. am fost penalizat?
    De Vicentiu în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 6th June 2011, 18:33
  3. Am fost penalizat ? sau?
    De Cristi G în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th May 2009, 02:19
  4. Am fost penalizat sau ce?