salut,
care sunt cele mai ok retele de game ads pe care le folositi, tinand cont de: cum platesc, daca accepta situri in lb romana, calitatea reclamelor, etc.
salut,
care sunt cele mai ok retele de game ads pe care le folositi, tinand cont de: cum platesc, daca accepta situri in lb romana, calitatea reclamelor, etc.
Daca vorbim si de calitatea traficului pe care-l ai iti pot face cateva recomandari prin PM cu cine am colaborat
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
epicgameads.com sunt de incredere, lucrez cu ei de cateva luni, castigurile sunt mici pe romania (echivalentul la jumate cat ai castiga din adsense), dar pe site-uri in engleza se castiga ceva mai bine, nu au limita de reclame, nu au politici tampite ca cei de la adsense, plata vine lunar pe paypal.salut,
Pentru site de jocuri poti folosii epicgameads.com, bannerflux.com, cpmstar.com, cu acestea lucrez, mai stiam una, o sa las link maine, bannerflux accepta si trafic de ro si plateste binisor.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Revin cu inca o adresa, este vorba de intergi.com
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Pentru popunders folosesc Copacet.com , un eRPM de ~ 1$ / 1000 de vizualizari pentru ro.
Pe Usa / tier 1 e alta treaba... 10$ / 1000 de vizualizari.
Stiu ca e putin , accepta si site-uri mai micute , in general iti cer sa oferi un pdf din analitics ca ai trafic din seo / social si nu din banner exchanges unde este foarte mare sansa ca traficul care-l primesti sa fi trecut deja prin popunderele lor...
1UpAds.ro accepta si ei Romania, dar trebuie sa ai un trafic de minim 500 uv/zi, necesita la inregistrare un numar de telefon activ, se face verificare prin call code.
Mai recomand epicgameads.com, bannerflux.com , dar atentie la traficul primit prin trade trafic pentru ca daca traficul e de calitate slaba te baneaza , dar macar platesc banii care tii datoreaza pana in momentul respectiv... Adsense, baneaza arcade pe rupte, fara motive si fuge cu banii tai sa mai cumpere cate un patent de la vreo firma sa acapareze si mai mult piata![]()
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)