De curând am scris un articol despre PageRank și încerc să-l fac "cât mai citit". Sper să nu se considere reclamă, dar eu zic că articolul merită "răsfoit".
Link către articol se găsește în semnătură.
De curând am scris un articol despre PageRank și încerc să-l fac "cât mai citit". Sper să nu se considere reclamă, dar eu zic că articolul merită "răsfoit".
Link către articol se găsește în semnătură.
Primul post si in ala iti faci reclama. Nu te vad bine pe forumul asta. Oare cati de aici nu stiu ce e ala pagerank?
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Inchide cineva thread-ul asta?
@Stancu Florin - aici nu ne promovam articolele proprii scrise pe genunchi. Citeste in primul rand Regulile si politica noastra , spune-ne cine esti aici Prezentare forumisti si incearca sa aduci un plus de valoare comunitatii ca altfel vei pleca precum ai venit.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Am scos link-ul. Inteția nu a fost cea care ați presupus voi, am încercat doar să arăt ce am scris cu gândul la o "reputație" virtuală mai bună.
Mă rog, se poate închide!
Intentia a fost sa aduci cativa vizitatori in plus pe blogul tau, ca daca era alta ai fi citit si tu inainte regulile forumului.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)