Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 27

Subiect: Optimizare pentru cuvinte cheie dificile

cmarcu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    27
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Bukum Vezi Post
    In stadiul asta, un singur sfat iti pot da (inclusiv alti colegi de pe forum): nu te baga pe nisele alea (presupun ca e .com). Nu are rost, e concurenta foarte mare.

Pentru mai multe sfaturi, mai bine ne spui si ce site iti doresti, care e scopul lui.
    E punct com, intr-adevar.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de cmarcu Vezi Post
    E punct com, intr-adevar.
    Poti sa mergi doar pe long tail si pe o nisa de exemplu ceva de genul "web hosting pentru blog" cu variatii altfel nu ai nici o sansa, mai ales acum cu localizarea, site-urile localizate vor iesi in fata ta.
    De exemplu daca cauti din romania in primele 5 pagini vei avea doar site-uri ce ofera servicii de hosting din .ro cele internationale nu apar, chiar daca au o autoritate foarte mare, la fel este in orice tara, site-urile din tara respectiva vor avea prioritate in afisari.
    Asa ca poate ar fi bine pe langa nisa sa iei in calcul si localizarea
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Global 50 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Vârstă
    45
    Posturi
    61
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Ordinea e putin invers. intai faci oamenii fericiti, si apoi ajungi acolo.
    In mod real asa este dar in cazul ipotetic prin care in termen de cateva luni se ajunge pe primul loc in google cred ca e invers, trebuie foarte bine studiate toate aspectele astfel incat sa nu apara probleme in primele luni, primele probleme vor aparea cu hostul si asa mai departe.
    Deschide nana usile ca vin pruncii cu dobile........

Pîrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Pot aparea probleme daca o expresie este mult mai bine promovata decat alta?
    Ma gandesc ca raportul densitati nu poate fi prea ok din punctul de vedere a celor de la google,deasta intreb.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Cred ca nu iti este foarte clar ce vrei sa faci... Aduci vorba de pinterest... Pai pinterest este bazat pe un cu totul alt model decat siteurile din nisele exemplificate de tine (gen hosting)... Se bazeaza pe user generated content... se bazeaza pe buzz-ul foarte mare... In nici un caz pinterest nu se bazeaza pe optimizare, pe google serps, sau pe adwords... E ca si cum te-as intreba pe ce cuvinte cheie optimizeaza facebook?! La naiba, pe nici unul.. aia au alte modele, alte prioritati, si o duc bine asa... Ia cauta pe google "social network" sau "best social network" ... iese facebook?! nooo...

Ma rog, e o discutie asa, de dragul discutiei, pentru ca nu cred ca esti pregatit sa intri intr-o astfel de batalie, si nu cred ca ai nici 5% din cele enumerate de mine...

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    27
    Putere Rep
    32

Implicit

Ai dreptate. Comparatia a fost oarecum eronata. Oricum, punand o intrebare similara pe un forum strain am primit un raspuns destul de uimitor: zicea cineva ca iti trebuie o cifra cu 6 zerouri sa ajungi pe prima pagina din google dupa cuvintele cheie respective.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de pirvan.marian Vezi Post
    Pot aparea probleme daca o expresie este mult mai bine promovata decat alta?
    Ma gandesc ca raportul densitati nu poate fi prea ok din punctul de vedere a celor de la google,deasta intreb.
    Ai putea incepe citind pe blogul lui Krumel: Link velocity sau link building cu cadenta eficienta | Nimicul lui Krumel
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@cmarcu
    Pe o nisa aglomerata in Romania iti trebuie un buget cu minim 4 zerouri (si nici asa nu ai vreo garantie)....de ce te mira ca pe .com ai nevoie de o astfel de suma? Tu ai pomenit de nise unde competitorii au venituri de zeci de milioane anual, implicit bugete pe masura (nu mai vorbim de notorietate, logistica etc).

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Haide sa-ti dau un exemplu.Cunosc pe cineva care are un site pe cuvantul travel,este top 5,Lunar aceste prieten al meu plateste 1000 de euro doar pe articole romana,engleza etc are vechime vreo 4-5 ani.Plus cateva linkuri enorm de scumpe.Sa zicem ca vrei sa-l ei ai idee ca din start ajungi la zeci mii de euro doar sa ajungi in primele 3 pagini in minim 6 luni.Si dupa aia bani sa-l tii sus,ca never concurenta nu Doarme.Iti doresc succes eu am vorbit doar.ro sa nu intram in discutie .com ca deja visam

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    27
    Putere Rep
    32

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Haide sa-ti dau un exemplu.Cunosc pe cineva care are un site pe cuvantul travel,este top 5,Lunar aceste prieten al meu plateste 1000 de euro doar pe articole romana,engleza etc are vechime vreo 4-5 ani.Plus cateva linkuri enorm de scumpe.Sa zicem ca vrei sa-l ei ai idee ca din start ajungi la zeci mii de euro doar sa ajungi in primele 3 pagini in minim 6 luni.Si dupa aia bani sa-l tii sus,ca never concurenta nu Doarme.Iti doresc succes eu am vorbit doar.ro sa nu intram in discutie .com ca deja visam
    Plateste 1000 de euro ca sa scrie articole despre el?
    Face reclama prin cpc?

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cuvinte cheie dificile?
    De broski în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd October 2011, 13:54
  2. Optimizare Cuvinte Cheie in pagina!
    De danielicb în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th June 2011, 11:38
  3. Adwords - Instrumentul pentru cuvinte cheie
    De Florin Traian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 8th November 2010, 15:01
  4. optimizare site pentru anumite cuvinte cheie.
    De fabby în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 17th September 2009, 00:33

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •