Poti sa mergi doar pe long tail si pe o nisa de exemplu ceva de genul "web hosting pentru blog" cu variatii altfel nu ai nici o sansa, mai ales acum cu localizarea, site-urile localizate vor iesi in fata ta.
De exemplu daca cauti din romania in primele 5 pagini vei avea doar site-uri ce ofera servicii de hosting din .ro cele internationale nu apar, chiar daca au o autoritate foarte mare, la fel este in orice tara, site-urile din tara respectiva vor avea prioritate in afisari.
Asa ca poate ar fi bine pe langa nisa sa iei in calcul si localizarea
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
In mod real asa este dar in cazul ipotetic prin care in termen de cateva luni se ajunge pe primul loc in google cred ca e invers, trebuie foarte bine studiate toate aspectele astfel incat sa nu apara probleme in primele luni, primele probleme vor aparea cu hostul si asa mai departe.
Deschide nana usile ca vin pruncii cu dobile........
Pot aparea probleme daca o expresie este mult mai bine promovata decat alta?
Ma gandesc ca raportul densitati nu poate fi prea ok din punctul de vedere a celor de la google,deasta intreb.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Cred ca nu iti este foarte clar ce vrei sa faci... Aduci vorba de pinterest... Pai pinterest este bazat pe un cu totul alt model decat siteurile din nisele exemplificate de tine (gen hosting)... Se bazeaza pe user generated content... se bazeaza pe buzz-ul foarte mare... In nici un caz pinterest nu se bazeaza pe optimizare, pe google serps, sau pe adwords... E ca si cum te-as intreba pe ce cuvinte cheie optimizeaza facebook?! La naiba, pe nici unul.. aia au alte modele, alte prioritati, si o duc bine asa...Ia cauta pe google "social network" sau "best social network" ... iese facebook?! nooo...
Ma rog, e o discutie asa, de dragul discutiei, pentru ca nu cred ca esti pregatit sa intri intr-o astfel de batalie, si nu cred ca ai nici 5% din cele enumerate de mine...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Ai dreptate. Comparatia a fost oarecum eronata. Oricum, punand o intrebare similara pe un forum strain am primit un raspuns destul de uimitor: zicea cineva ca iti trebuie o cifra cu 6 zerouri sa ajungi pe prima pagina din google dupa cuvintele cheie respective.
Ai putea incepe citind pe blogul lui Krumel: Link velocity sau link building cu cadenta eficienta | Nimicul lui Krumel
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
@cmarcu
Pe o nisa aglomerata in Romania iti trebuie un buget cu minim 4 zerouri (si nici asa nu ai vreo garantie)....de ce te mira ca pe .com ai nevoie de o astfel de suma? Tu ai pomenit de nise unde competitorii au venituri de zeci de milioane anual, implicit bugete pe masura (nu mai vorbim de notorietate, logistica etc).
Haide sa-ti dau un exemplu.Cunosc pe cineva care are un site pe cuvantul travel,este top 5,Lunar aceste prieten al meu plateste 1000 de euro doar pe articole romana,engleza etc are vechime vreo 4-5 ani.Plus cateva linkuri enorm de scumpe.Sa zicem ca vrei sa-l ei ai idee ca din start ajungi la zeci mii de euro doar sa ajungi in primele 3 pagini in minim 6 luni.Si dupa aia bani sa-l tii sus,ca never concurenta nu Doarme.Iti doresc succes eu am vorbit doar.ro sa nu intram in discutie .com ca deja visam
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)