Citat Postat în original de Marius Ciocan Vezi Post
Daca imi permiteti sa ma bag si eu.

O piata cu greutate inseamna o piata unde sunt BANI. Iar acestia sunt "miscati" de publicitate si comertul electronic. Industria de publicitate acum trece prin adolescenta. Comertul electronic e inca copil.
Am zis, bani putini dar pretentii mari. Pe Softpedia se discuta intr-o perioada despre anumiti prestatori SEO care ar face site-uri si ptr 5 lei.
5 lei dai..de 5 lei primesti rezultate.

Multi nu sint educati in ceea ce priveste SEO, SEM, etc.

Asta nu inseamna ca nu trebuie sa traiasc (ca prestator de servicii sau ca firma). Iar, momentan, majoritatea clientulor romani nu au o treba cu afacerile pe internet. Tepari cu alte cuvinte. Ptr ca nu stiu sa aprecieze sau sa evalueze potentialul prestarilor de astfel de servicii.

Ramane ca cei care sint 'pionieri' in Romania in aceste domenii sa educe pe cat putina clientul, asfel incat munca sa fie apreciata corect si sa exista o concurenta bazata pe calitate si respect.

Cuvinte mari..dar e necesar sa gandim in felul asta. Altfel, vom face site-uri doar pentru cei dinafara...ceea ce nu e rau..dar exista si aici nevoie de astfel de servicii.