Trageti o privire aici : www.studiucomertelectronic.ro
Ma gandeam ca ar fi bine sa contribuim si noi la acest studiu, poate e un pas spre mai bine.
Eu am completat deja survey-ul
ps: n-am nicio legatura cu ei dar imi place initiativa
Trageti o privire aici : www.studiucomertelectronic.ro
Ma gandeam ca ar fi bine sa contribuim si noi la acest studiu, poate e un pas spre mai bine.
Eu am completat deja survey-ul
ps: n-am nicio legatura cu ei dar imi place initiativa
blog Daniel Buca
Eu l-am completat fara nicio invitatie. Asta inseamna ca nu pot castiga? Oricum destul de interesant chestionarul.* Accesul la chestionarul dedicat magazinelor online se face numai pe baza de invitatie pe email. Va rugam luati legatura pe email cu Liviu Taloi, liviu.taloi @ siteaudit.ro, trimitand principalele date de contact (ale dumneavoastra si ale magazinului) pentru a fi inscris in baza de date si apoi a vi se trimite mailul de invitatie.
Accesul la chestionarul dedicat proprietarilor de magazine online se face numai pe baza de invitatie pe email.
Daca esti un simplu client nu ai nevoie de invitatie.
Eu nu vad cuvantul 'proprietari', si citind fara acest cuvant inteleg altceva.
Apasa Ctrl+F scrie "proprietari" si o sa si gasesti unde scrie ce am pus eu mai sus.
Exact. L-am verificat pe cel dedicat utilizatorilor si la sfarsit imi aparea ce am scris in primul post.
Acum am vazut ca este si cel dedicat proprietarilor. Oricum de pe prima pagina nu poate fi accesat(trebuie trimisa imvitatia).
In concluzie, asta inseamna ca toata lumea care vrea sa participe la chestionar trebuie sa trimite mail?
Parera mea e ca ce mi-a aparut mie s-ar putea sa fi fost o greseala.
studiucomertelectronic.ro/limesurvey/index.php si apesi pe butonul "inainte", nu ai nevoie de nicio invitatie
lung si plictisitooooor. am reusit sa ajung si eu pana la capat intr-un final.
ce am remarcat?
prea putin se vorbeste despre tranzactii prin PayPal sau Moneybookers. Am vazut undeva un checkbox unde scria "plati prin bani virtuali [paypal, moneybookers]. asta ma duce cu gandul la cat de multe cunostinte au astia care au facut sondajele legate de plati online.
Banii din PP si MB sunt la fel de reali ca orice alti bani dar in Romania tot sistemul eCommerce e inca inapoiat, singurele tranzactii online sunt cu carduri si daca continua sa creada ca PP si MB sunt bani virtuali probabil ca nu o sa se dezvolte atat de eficient prea curand.
Am completat formularul...cam lung...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)