Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Optimizare Yahoo

Afișare hibrid

RCM
    RCM este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    63
    Putere Rep
    28

Implicit Optimizare Yahoo

Salutare,

Am nevoie de ajutorul celor cu experienta in optimizarea pentru Yahoo.Am un site(nu pot posta linkuri inca, asa ca nu va pot oferi domeniul) la care am ajuns destul de ok in cautarile Google sau Bing, incet si cu grija am reusit sa urc pe prima pagina la unele cautari, iar la restul pagina 2 sau pagina 3. Din punctul meu de vedere e ok pentru moment. Marea mea problema este Yahoo, acolo nu sunt nici in primele 10 pagini la cuvintele cheie la care stau bine in Google sau Bing. Nu prea inteleg care sunt criteriile de care tine cont Yahoo in cautari. As aprecia niste sfaturi in ceea ce priveste optimizarea pe Yahoo, ce ar fi util pentru a creste, am vazut destule ghiduri SEO pe acest forum, dar in general sunt dedicate Google, celelalte motoare de cautare gen Bing sau Yahoo par a fi putin ignorate. Din cate vad eu, Yahoo pare sa se concentreze putin si pe piata din Romania, si cine stie, pe viitor poate va fi o importanta sursa de trafic, asa ca as dori sa incep de acum sa urc incet in cautarile Yahoo. Astept sfaturi de la cei cu mai multa experienta in acest domeniu.Multumesc anticipat.

P.S. Mentionez ca am cautat putin pe forum si nu am gasit decat un topic "Cum sa fii primul in Yahoo" care nu m-a lamurit prea mult, daca mai stie cineva alt topic mai util as aprecia o indrumare.

Later EDIT: Am gasit un topic nou la threaduri similare. O sa citesc acolo si o sa incerc sa cer sfaturi acolo. Imi cer scuze pentru deschiderea acestui topic. La prima cautare nu l-am gasit.

Another Edit: Am citit acel topic, este din 2007, rog un Administrator sau Moderator sa ma indrume deoarece topicul este un pic mai vechi, cer sfaturi acolo sau raman in acest topic?
    Ultima modificare făcută de RCM; 27th August 2011 la 15:06.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Dupa parerea mea, Yahoo nu va trece peste google in urmatorii ani, clar. Google este deja pe piata de ceva vreme, yahoo abia acum s-au gandit sa ia si ei yahoo.ro, pe care l-au redirectionat catre ro.yahoo.com. deci: FAIL.

Poate poate bing va creste putin, dar la fel, nesemnificativ. Google se descurca de minune deocamdata, iar marea majoritate a utilizatorilor din romania stiu doar de messenger cand le zici yahoo, iar majoritatea habar n-au ce-i ala bing.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

Acum 3 ani faptul de a avea un forum plin ochi de posturi cu link-uri spre un site era suficient ca sa fi situat bine la yahoo in serps. Yahoo pare sa considerea orice fel de link bun, chiar daca nu e relevant sau ce e acolo e plin de spam. In rest, criterile on-page sunt cam asemanatoare.

ps: vorbesc de ce era inainte pe yahoo, poate acum lucruri stau altfel dar nu mi-am batut capul pentru ca nu are nicio relevanta.
    .

RCM
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    63
    Putere Rep
    28

Implicit

Cristi poate Google nu va fi depasit niciodata, dar totusi un mic procent de la yahoo cu unul la fel de mic de la bing poate conta. E doar o parere.

tiberiur multumesc pentru sfat, totusi as vrea niste criterii mai recente.

Astept si alte pareri daca se poate.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Yahoo Search = Bing. E o chestiune de timp pana ce si Yahoo Search Romania va deveni Bing. Daca te uiti la alte tari FR, DE, NL, SE... etc vei vedea in footer "Powered by Bing™" , "Mogelijk gemaakt door Bing™", "Tillhandahålls av Bing™" ceea ce inseamna ca daca te intereseaza traficul de pe Yahoo trebuie sa optimizezi pentru Bing.

RCM
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    63
    Putere Rep
    28

Implicit

Sincer nu am reusit sa vad treaba asta cu powered by bing, dar am citit despre asta si in alta parte. In RO e drept ca lucrurile se misca mai incet, deci e posibil sa mai dureze pana ajunge la noi. Sper sa fie asa, in Bing stau destul de ok in cautari. Multumesc pentru info 100R.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Deocamdata yahoo are in romania o cota de piata de pana in 3%, faptul ca nu are search bine localizat pe regiune si limba si aici este o problema mare, criteriile de optimizare pentru yahoo se apropie de mult de cele ale google. Eu sincer am renuntat sa mai gandesc la yahoo pentru ca mai bine mai fac ceva in plus cu 3% pentru google si am recuperat pierderea ca nu sunt in prima pagina pe yahoo
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

RCM
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    63
    Putere Rep
    28

Implicit

lovelife multumesc pentru informatii, cred ca pana la urma o sa las asa cum este si ce va fi, va fi. Nu mi ramane decat sa mi fac un site cat mai atractiv pentru client si foarte bun din pc de vedere SEO.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Optimizare site Yahoo?
    De Ianna în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 2nd September 2007, 21:41
  2. SEO @ Yahoo.com
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th July 2007, 17:24
  3. Yahoo ?
    De tis în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4