Salutare,
Am nevoie de ajutorul celor cu experienta in optimizarea pentru Yahoo.Am un site(nu pot posta linkuri inca, asa ca nu va pot oferi domeniul) la care am ajuns destul de ok in cautarile Google sau Bing, incet si cu grija am reusit sa urc pe prima pagina la unele cautari, iar la restul pagina 2 sau pagina 3. Din punctul meu de vedere e ok pentru moment. Marea mea problema este Yahoo, acolo nu sunt nici in primele 10 pagini la cuvintele cheie la care stau bine in Google sau Bing. Nu prea inteleg care sunt criteriile de care tine cont Yahoo in cautari. As aprecia niste sfaturi in ceea ce priveste optimizarea pe Yahoo, ce ar fi util pentru a creste, am vazut destule ghiduri SEO pe acest forum, dar in general sunt dedicate Google, celelalte motoare de cautare gen Bing sau Yahoo par a fi putin ignorate. Din cate vad eu, Yahoo pare sa se concentreze putin si pe piata din Romania, si cine stie, pe viitor poate va fi o importanta sursa de trafic, asa ca as dori sa incep de acum sa urc incet in cautarile Yahoo. Astept sfaturi de la cei cu mai multa experienta in acest domeniu.Multumesc anticipat.
P.S. Mentionez ca am cautat putin pe forum si nu am gasit decat un topic "Cum sa fii primul in Yahoo" care nu m-a lamurit prea mult, daca mai stie cineva alt topic mai util as aprecia o indrumare.
Later EDIT: Am gasit un topic nou la threaduri similare. O sa citesc acolo si o sa incerc sa cer sfaturi acolo. Imi cer scuze pentru deschiderea acestui topic. La prima cautare nu l-am gasit.
Another Edit: Am citit acel topic, este din 2007, rog un Administrator sau Moderator sa ma indrume deoarece topicul este un pic mai vechi, cer sfaturi acolo sau raman in acest topic?

Răspunde cu citat