Pai cine cauta dupa 30 de pagini?![]()
Pai cine cauta dupa 30 de pagini?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pai nu cred ca este cineva care trece si de pagina a doua sau a treia. Ceea ce as vrea eu sa stiu, cum as putea sa-l aduc cat mai sus la cautari. Inteleg ca sa il aduc pe prima pagina e foarte greu, dar daca nu se gaseste nici in top 100 atunci tre' sa fie o problema ( avand in vedere ca am facut cam tot ce era de facut: keywords,title,inscriere in directoare,sitemap, etc.).
Eu stiu vreo 4 persoane care au site cu jocuri online, logica ta cum ca ar trebui sa se afle al tau intre primele 100 e gresita, cu siguranta exista cateva sute de astfel de siteuri pentru ca se fac in zece minute si nu trebuie sa fii programator sa instalezi un wordpress.
Verifica-ti pozitia in top 1000, si vezi cate pagini din alea 1200 ai indexate.
Ioi, facusi trimitere automata?![]()
Nu asa, cate siteuri ai indeaxte in google: site:jocultau.extensie
Mi se spunea 1nesco
Super corect. Nimeni nu poate optimiza pe 1200 de titluri.
Cate pagini ai indexate?
Mi se spunea 1nesco
URLs submitted: 4,274
URLs in web index: 1,423
Stai ca nu inteleg, am scris site: site-ul meu si imi arata vreo 80 de pagini. Astea sunt cele indexate?
Adica Google imi indexeaza 80 din 1200+ pagini ?
Ce ar trebui sa fac in acest caz ?
Iti va indexa toate paginile, daca are cum sa ajunga la ele. Cu cat e mai usor de ajuns (de exemplu link pe homepage sau pe o pagina de pe care se poate ajunge de pe homepage) cu atat mai repede le va indexa. Da-i submit la sitemap in google webmaster tools
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)