Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: optimizare SEO pentru WP - prima pagina/index

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Question optimizare SEO pentru WP - prima pagina/index

Am o nelamurire.
    CA sa optimizez SEO indexul unui site cu WP cum ar fi mai bine sa ii stabilesc continutul:
    1) sa setez indexul ca fiind o pagina statica, optimizata pentru ce ma intereseaza
    2) sau sa setez ca indexul sitului/pagina home sa contina ultimul/ultimele articole postate pe site
    Inteleg ca motoarele de cautare vor contiut nou si asta cum se impaca cu o pagina statica ( insa optimizata la sange) care nu s-ar schimba mult timp?

Sau ar fi o solutie de compromis cu o pagina cu un articol optimizat, acelasi si cu unele fragmente de posturi noi in partea de jos a paginii?

Multumesc
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Inainte de toate, ma zgarie pe creier exprimarea
    optimizez SEO
    .
    Acum ontopic:
    Indiferent ca setezi indexul ca pagina statica sau dinamica, Google oricum "stie" daca ai sau nu fresh content. Wordpress-ul trimite pinguri la fiecare nou articol. De aceea articolele publicate pe siteuri care folosesc acest tip de CMS sunt indexate aproape instant. Deasemenea banuiesc ca folosesti un plugin generator de Sitemap, care deasemenea il instiinteaza pe big G cand publici ceva nou.
    Folosirea unei pagini statice sau dinamice depinde foarte mult de specificul siteului.
    Pentru un portal de stiri e indicat sa folosesti o pagina de index dinamica, pentru un blog deasemenea, in vreme ce pentru un site de prezentare poti folosi o pagina statica.
    Poate singurul avantaj in folosirea paginii statice este ca poti controla densitatea de cuvinte cheie ( care oricum si-a pierdut din importanta pe care o avea ca factor de ranking).
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

multumesc..
    O sa folosesc platforma pentru a vinde un produs. Va fi pagina statica pe index pentru ca va fi afisat produsul cu descrierea, si voi incerca acolo sa il OPTIMIZEZ ( cuvinte cheie, H1, bolduri etc)
    Am ales WP pentru ca , in respectivul domeniu conteaza stirile si informatiile legate de produs.

Ma temeam de continut static, pentru ca il asociam cu magazinele mele unde asociat produselor tare greu poti modifica pagina de baza a unui magazin. Acolo am ales sa fac un blog anexa care sa aduca continut proaspat magazinului , static prin natura lui.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Boldul e "expirat" ... foloseste <strong>text</strong>

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Poate singurul avantaj in folosirea paginii statice este ca poti controla densitatea de cuvinte cheie ( care oricum si-a pierdut din importanta pe care o avea ca factor de ranking).
    As vrea sa fie asa. Din pacate inca nu. Densitatea inca mai conteaza. Vezi comparatoarele de preturi atat la pagina de categorie cat si de produs.
    Uneori imi fac cruce cu doua maini...
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. prima pagina prima pozitie in yahoo
    De Lupanu în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th February 2009, 15:57
  2. Prima pagina seopedia - sugestie
    De TudorBiz în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th May 2008, 15:33
  3. De 2 ori pe prima pagina. CUM?
    De turbo în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th December 2006, 15:01
  4. Caderi de pe prima pagina de la Google
    De dary5ro în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 11th December 2006, 19:04
  5. doar prima pagina are PR
    De throwra în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd November 2006, 03:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •