As vrea si eu sa imi dati cateva sfaturi de optimizare a unui site de filme online,chiar daca sunt multe,vreau sfaturi bune de la cineva care stie ,cum si ce ar trebui sa fac ,cuvinte cheie ....
Multumesc Frumos.
As vrea si eu sa imi dati cateva sfaturi de optimizare a unui site de filme online,chiar daca sunt multe,vreau sfaturi bune de la cineva care stie ,cum si ce ar trebui sa fac ,cuvinte cheie ....
Multumesc Frumos.
daca e noul site-ul iti recomand sa-l inscrii in directoare web ,cat mai multe
Si daca este pe platforma wp baga si tu niste pluginuri care apartine de seo , cauta pe forum parca facuse cineva o lista cu ce pluginuri trebuie sa instalezi
aha,:-? am pluginuri de seo...dar ms frumos
Daca sti sa le configurezi corect este foarte bine si cu inregistrarea in cat mai multe directoare web si neaparat adaugarea de continut pe site ar fi bine sa faci asta in fiecare zi , bafta cu siteul
STEP 1:
In principiu intai trebuie sa lucrezi la continut. De preferat foloseste platforma Wordpress cu urmatoarele module:
FV Simpler SEO - modul pentru optimizare seo a posturilor si primei pagini (Homepage)
Category SEO Meta Tags - modul pentru optimizarea categoriilor
Google XML Sitemaps - acest modul te ajuta sa iti creezi automat un sitemap.xml cu tot continutul sitului tau pentru ca motoarele de cautare sa il indexeze mai rapid.
WP-PageNavi - Adauga o navigare mai avansata la situl tau Wordpress.
STEP 2:
Inscrie-ti situl in Google Webmasters Tools, Yahoo Site Explorer si Bing Webmaster Center si anunta motoarele de cautare google, yahoo si bing de sitemap-ul tau. In plus vei avea parte si de informatii avansate in legatura cu optimizarea.
STEP 3:
Trebuie sa lucrezi la strangerea de linkuri dofollow catre tine. Pentru acest pas te sfatuiesc sa cauti informatii mai detaliate.
Ar fi de mare ajutor daca ai si citi o carte despre optimizarea seo ca cea de la Submit Suite de exemplu. Inainte de a te apuca de un proiect informeaza-te foarte bn, pentru a nu risca aparitia unor complicatii severe pe viitor, iar munca ta sa se dovedeasca a fi una zadarnica.
Multumesc frumos de sfaturi ! uite chair nu stiam de unele lucruri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)