Am un site de trailere online - studiotrailers,si nu prea apare pe google cu totusi ca a fost bagat in google webmaster si inscris prin directoare,as vreau si eu cateva sfaturi si sugestii.
Va multumesc.
Am un site de trailere online - studiotrailers,si nu prea apare pe google cu totusi ca a fost bagat in google webmaster si inscris prin directoare,as vreau si eu cateva sfaturi si sugestii.
Va multumesc.
Nisa asta a filmelor e supra-saturata pe la noi. Am observat ca site-ul tau e dedicat trailerelor, dar multe taguri fac trimitere la site-uri de filme online, daca le cauti pe Google. Nu prea am ce sfat sa-ti dau, era bine daca gaseai ceva mai bun, pe filme si jocuri e aproape imposibil sa te mai afirmi.
Ofer servicii de creare de conținut, mai multe detalii aici.
aici ai dreptate ,dar am zis ca un site de trailere nu strica ,dar sa vad..oricum vreau ca site-ul sa fie unul strain ca sunt indexate mai bine am auzit.
@RandomHero
Facand o analogie mai ciudata daca in piata sunt 100 de tarabe tu in fiecare zi cumperi de la aceeasi? nu te uiti si la altele?
@nextblogs
Totusi daca vrei sa faci un site de trailere cred ca bine ar fi sa postezi trailere tale (in sensul urcate la tine pe server sau youtube direct) si nu luate de la altii (cum ar fi cinemarx). Banuiesc ca siteul nu are mai mult de 2-3 luni asa ca ai putintica rabdare.
Iar inscrierea in directoare trebuie sa fie pe cuvintele tale cheie pentru o buna optimizare.
un articol vechi dar care contine mai tot ce ai nevoie: Un SEO eficient [Arhivă] - Forum webmaster - articole, tutoriale, informatii, scripturi si colaborari pentru webmaster si dezvoltare web - cwr.ro
Daca ai site optimizat SEO puternic, poti iesi in evidenta. Nu asculta ce zic unii. Conteaza cum iesi pe piata. Exemplu: Daca vinzi sampon de par, asigura-te ca ai cuvintele "sampon de par" mai peste tot, keywords, description, si H-uri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)