Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Website concurent

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Si eu am observat fenomenul asta pe com. In principiu pe un forum cu autoritate mare deschide cineva un thread despre un anumit subiect, si threadul respectiv rankeaza foarte sus depasind siteuri cu vechime si linkuri. Parerea mea e ca google ii acorda un anumit bonus tocmai pentru ca e forum si vrea sa aibe in primele 10 rezultate o diversitate mai mare de tipuri de rezultate (plus reputatia siteului principal, evident.)

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Aici intra mai multi factori:

1. Autoritatea si vechimea site-ului(din ce vad eu October 16, 2008)
    2. Continut unic, continut adaugat in mod regulat
    3. Cat de des este indexat site-ul
    3. Modul natural de obtinere a link-urilor( nu sta nimeni sa optimizeze fiecare pagina ci webmasteri ori oameni simpli trimit de buna voie link-uri catre site pentru ca gasesc continut de calitate sau interesant)
    4. Traficul pe care il are acest site
    5. In general google pozitioneaza paginile nou create mai bine pentru ca vrea sa aduca utilizatorului continut nou, proaspat.
    6. Modul in care ai facut rost de baklink-uri.
    7. Optimizarea site-ului tau
    s.a.m.d.
    Afirmatia ta: "Eu consider ca google greseste undeva, pune un site puternic mai sus chiar daca nu are relevanta ." are un sambure de adevar in special daca ne uitam la wikipedia care se pozitioneaza pe unele cautari cu pagini fara continut dar trebuie sa te gandesti ca se merge si pe autoritatea site-ului, vechime, calitatea si modul de obtinere a backlink-urilor etc. Altfel spammeri si cei care fac blak hat(noi ) s-ar pozitiona destul de rapid si ar impanzi primele locuri.

Cum poti sa combati acest dezavantaj?

Simplu. Participa in cadrul acelui topic. Aici e baiul daca intelegi ce trebuie facut. Ar trebui sa te bucuri pentru acest lucru
    Sper sa intelegi ce vreau sa spun.

Tin sa iti multumesc pentru acest topic, am facut rost de cateva idei ...

O zi buna.
    Ultima modificare făcută de Sandu Stefan; 8th July 2011 la 15:09.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

iese in fata ta pentru ca site-ul tau nu este optimizat bine la cuvantul respectiv, domeniul tau nu are autoritate, site-ul tau este mai slab decat pagina lor din punctul de vedere al Google
    O intrebare despre pantofi poate fi mai relevanta decat un magazin ce vinde pantofi
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

lukiano este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    34
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Wonders Vezi Post
    Am un site despre pantofi sa zicem, investesc multa munca si bani reusesc sa-l ridic frumos in cautari. Cand mi-e lumea mai draga intra unu pe tpu intreaba ceva despre pantofi si google instant apreciaza ca intrebaera lui ala are relevanta mai mare decat site-ul meu si mai pierd o pozitie...
    Credeam ca sunt singurul care am intalnit treaba asta si nu m-am agitat prea tare dar azi am observat ca sunt multe site-uri care pierd din cauza asta.
    Eu consider ca google greseste undeva, pune un site puternic mai sus chiar daca nu are relevanta .
    Asa ceva am patit si eu. Am optimizat un site pentru un cuvant cheie, am fost o perioada primul in pagina iar apoi softpedia forum m-a deturnat. Acum, bineinteles, nu ma puteam compara cu softpedia, chiar daca eu concuram cu prima pagina din domeniu, iar ei cu o pagina ratacita, respectiv un subiect cu 3 raspunsuri.

Cert era ca cele 2.000 de Inlink-uri nu se comparau cu relevanta catorva linkuri (in jur de 10 parca) majoritatea venite din interiorul forumului.

E ciudat sa vezi k ai muncit cateva sapt in strangerea de linkuri si apoi sa te vezi sub un site cu 10 Inlinks.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

De acord cu lovelife si nu trebuie sa ne descurajam ca o pagina ratacita depaseste siteul nostru, e usor de zis pentru ca de multe ori am fost dezamagit si eu, inseamna ca siteul nostru nu e suficient de puternic sa se ia la tranta cu o amarata de pagina ratacita. Asta e realitatea de care ne lovim toti mai devreme sau mai tarziu.

Imi permit sa ma joc cu cateva metafore...

E ca si la sport, te antrenezi intri pe teren si esti invins, inseamna ca trebuie sa schimbi tactica de antrenament, de joc, sa te dedici si pregatesti mai mult sa faci in asa fel incat sa iti invingi adversarul cumva... daca dupa zeci de incercari nu reusesti inseamna ca nu toti pot ajunge sportivi de performanta, activeaza in ligile inferioare, totusi eu cred ca fiecare dintre noi are sansa lui si asta invatam aici.

Cu linkurile e ca si cu istoria, ce conteaza ca turcii erau cata frunza cata iarba? i-a invins Mihai, i-a invins, pentru ca a fost "mai bun", a pregatit lupta mai cu intelepciune, poate a fost mai motivat si a avut si sansa.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Pe bune acum, a reusit o pagina de forum sa se mentina pe termen lung pe cuvinte bune?

Cu exceptia comparatoarelor de preturi (unde inca imi fac cruce cu 2 maini pt densitatea de cuvinte exagerat de ridicata si totusi "acceptate" de google), nu am vazut pagini sa se mentina pt mult timp pe pozitii.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Securitate website
    De Sorin Frumuseanu în forumul Utile
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th June 2012, 22:59
  2. Tweak - Website
    De ezramod în forumul Client side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th March 2011, 10:53
  3. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th March 2011, 16:28
  4. Template website sah
    De revenco_andrei în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th October 2010, 18:26
  5. Promovare website
    De undoweb în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th March 2007, 12:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •