Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Optimizare site in limba romana

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu sunt de acord ca SEO pe .ro e zero, asa cum ai afirmat tu. (Oare de ce mai exista forumul asta? Si alte bloguri, siteuri pe care gasim multe informatii.)

Heavenz a scris o strategie pentru strangerea linkurilor h__p://forum.seopedia.ro/link-building/17858-link-building-pt-incepatori-varianta-personala.html. E de folos oricui. Nu renunta atat de usor si nu cataloga .ro doar prin prisma unor siteuri care dispar dupa ce expira domeniul sau sunt gazduite pe hostinguri free dubioase. Nu spun ca nu sunt astfel de cazuri, insa sunt destule siteuri prezente de ani de zile si care vor ramane, de unde vin linkuri de calitate buna. In plus, linkurile se pot obtine prin diverse metode. Sunt chiar multe si nu am timp acum sa incep sa insirui metode. Gasesti pe Google metode pentru adunare de linkuri.

Iar despre linkurile primite pe .com desi un site e pentru .ro - e bun un link de acolo, insa esential e sa le primesti din .ro. Ca vin si din .com ... e ok. Dar din .ro sunt mai folositoare pentru ca tinta ta e .ro.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de Wonders Vezi Post
    M-am lamurit, oricum pe .ro lucrurile stau destul de ciudat.
    Sunt site-uri care apar in primele pozitii la anumite cautari cu toate ca sunt pe domenii gratuite care dau eroare 503 zilnic. Nu mai zic ca nu exista nici un backlink si ca seo este 0. Nu dau nume , dar probabil stiti si voi astfel de exemple.
    Intamplator verific concurenta destul de strict.
    Poti oferi 10 exemple? Chiar nu am vazut.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Wonders este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    24th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    51
    Putere Rep
    28

Implicit

Am zis doar ca pe .ro sunt unele lucruri ciudate, in nici un caz ca SEO pe .ro este egal cu zero !
    Mai departe am vorbit despre unele siteuri cu domeniu gratuit cum este .pers.ro ( picat si acum) pe care google le mentine pe pozitii inalte.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Dupa ce expresii adica ?
    Mai ai si alte exemple?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Heavenz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    27th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    83
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Wonders Vezi Post
    Am zis doar ca pe .ro sunt unele lucruri ciudate, in nici un caz ca SEO pe .ro este egal cu zero !
    Mai departe am vorbit despre unele siteuri cu domeniu gratuit cum este .pers.ro ( picat si acum) pe care google le mentine pe pozitii inalte.
    Difera putin treaba pe .ro fata de .com daca acolo ai inceput , si mie mi-a parut totul ciudat dar trebuie sa cauti si sa incerci

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

Am zis doar ca pe .ro sunt unele lucruri ciudate
    Asta e cu totul altceva. Categoric .ro e diferit de .com. Oricum, ideea e ca promovari se pot face destule.

In functie de proiect/site, daca consideri ca nu poti incepe prin directoare, treci la alte metode. Nu e obligatoriu ca orice site sa se poata promova dupa un standard. Dar cu rabdare se pot gasi solutii.

cbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    70
    Putere Rep
    28

Implicit

Vorbiți unii dintre voi de .com și de .ro de parcă sunt două zone diferite total. Cum se face că dacă ești indexat pe google.com ajungi și pe google.ro, așa fără să faci nimic?

Google e unul nu e mai mulți. Diferența e că își împarte ceea ce oferă nu ceea ce face el în interior. Bazele lor de date sunt toate la un loc, ce diferă este ceea ce oferă utilizatorilor, atât.

dorianbnt este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Link-urile de pe .com te ajuta, cu siguranta, si pe .ro. Nu are aceeasi relevanta ca unul de pe .ro, dar pe .com ai mult mai multe optiuni de link building si exista foarte multe site-uri mult mai puternice decat oricare din Romania, de unde poti obtine link

Wonders este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    24th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    51
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de dorianbnt Vezi Post
    Link-urile de pe .com te ajuta, cu siguranta, si pe .ro. Nu are aceeasi relevanta ca unul de pe .ro, dar pe .com ai mult mai multe optiuni de link building si exista foarte multe site-uri mult mai puternice decat oricare din Romania, de unde poti obtine link
    Da, tocmai de asta am intrebat daca ma ajuta link-uri de pe .com, pentru ca acolo sunt mult mai multe optiuni decat ce gasesc pe la noi

Adrianenache87 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2011
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    38
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

În funcție de site-ul pe care îl ai, cu siguranță găsești surse de link-uri pe .ro. În cel mai rău caz începi și contactezi site-uri din același domeniu. Nu cred că nu există surse de link-uri aici.
    Cât ține de probleme cu ranking-uri, @1nesco: ce inseamna seo / Tag - ByREV uită-te că este pe prima pagină la căutarea "ce înseamnă seo". Uită-te puțin la pagină și spune-mi că nu e o problemă cu algoritmul aici .
    E o problemă și la structura lui... se duce în "ce este seo" prin pagină... dar totuși, rank-uiește o prostie de pagina :-?

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. limba romana si limba engleza pe acelasi script?
    De dublutz în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th January 2008, 22:03
  2. Site profesor de limba romana
    De cr0n1cal în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 12th June 2007, 12:35
  3. Adsense pe site-uri in limba romana
    De Bobby în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 7th November 2006, 00:48
  4. Stopwords In Limba Romana
    De Ciprian Sorlea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th January 2006, 08:46
  5. Tarife SEO pentru site-uri in limba romana
    De Razvan Pop în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 21st December 2005, 23:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •