Salut,
Am avut de curand (2-3 luni) o problema cu o penalizare google pt site-ul meu, un link neagreat de G se pare. Inainte de postarea linkului eram pe pozitia 1 in cautari. La un moment dat, cam la 3 luni de la postarea linkului am scazut brusc in cautari si am ajuns pe ultima pagina (atat cu pg principala cat si cu cele secundare). Dupa investigatii am presupus ca fusesem penalizat. Am scos linkul respectiv si am trimis un mail la G in care am explicat, mi-am cerut scuze, am promis ca nu o sa se mai intample, etc. Intr-o saptamana de la mail eram iar in top ca inainte. Satisfactia mea nu a durat decat 10 zile pt ca am fost iar retrogradat pe ultima pagina. Asta se intampla acum mai bine de o luna. de atunci si pana acum nu am mai modificat nimic, doar am observat. La fiecare cateva zile site-ul meu avansa cateva pagini si a ajuns pe pagina a 2a dupa care brusc a fost iar retrogradat. Intrebarea este: Incalca "aldovet" cu ceva in continuare Google Webmaster Guideline-ul ? Eu chiar nu imi dau seama si problema ma depaseste.
merci.