Vezi Rezultate Sondaj: Cel mai important factor SEO

Alegători
156. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Numele domeniului

10 6,41%
  • Actualizarea constanta continutului

34 21,79%
  • Backlinkurile

92 58,97%
  • On-page SEO

20 12,82%
Rezultate 1 la 10 din 86

Subiect: Cel mai important factor SEO

Afișare hibrid

Mariusbg este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    131
    Putere Rep
    32

Implicit

Backlinkurile sunt cele mai importante...deasemenea, continutul si seo on-page nu pot lipsi unui site.
    Degeaba ai backlinkuri daca continutul lipseste sau in zadar site-ul este optimizat on-page, dar nu are linkuri.
    Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta

emanuel.teodor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd December 2010
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Ca orice top, incearca o ierarhizare, mai mult sau mai putin artificiala, a unor factori care lucreaza eficient numai impreuna. Sunt de acord ca backlink-urile au relavanta mai mare decat alti indicatori SEO, dar fiecare dintre acesti factori contribuie la pozitionarea in SERP. Totusi, nu trebuie uitat ca backlink-urile sunt un efect al calitatii celorlalti factori.

Am citit aici exemple extreme despre site-uri fara continut relevant, dar bine indexate datorita backlink-urilor. Mie-mi suna a situatii exceptionale, care nu trebuie considerate exemplare. Ce motiv ar avea site-urile bine cotate sa publice link-uri catre mine? Bineinteles, exista metode la limita regulamentului de a obtine astfel de link-uri, insa nu stiu daca este SEO sau SEC (Search Engine Cheats). Asadar, daca trebuie sa compar greutatea backlink-urilor cu cea a continutului, aleg backlink-ul ca indicator al valorii continutului. Topurile sunt frumoase, dar nu trebuie sa gandim procesul de optimizare dupa ele. Vreau backlink-uri de calitate, stiu ca pentru Google sunt importante, dar pentru a le obtine imi trebuie continut de calitate (insemnand, printre altele, On-page SEO si Actualizarea constanta a continutului).
    Ultima modificare făcută de emanuel.teodor; 3rd December 2010 la 09:24.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Mariusbg Vezi Post
    Backlinkurile sunt cele mai importante...deasemenea, continutul si seo on-page nu pot lipsi unui site.
    Degeaba ai backlinkuri daca continutul lipseste sau in zadar site-ul este optimizat on-page, dar nu are linkuri.
    Exact, am scris de mai multe ori ca intrebarea este in conditiile in care si restul elementelor sunt in "cantitati decente".
    Nici nu se pune problema sa ai o pagina goala cu mii de backlinkuri.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cel mai important Tag
    De int21hi în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 19:45
  2. https un factor SEO ?
    De Razvan Badu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 19th November 2010, 05:09
  3. Viteza de incarcare - factor seo
    De vladgidea în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th April 2010, 19:42
  4. SERP factor: Quality Content vs. Code To Content Ratio – vă invit la discuţii
    De Hobart în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th November 2009, 14:24
  5. Important
    De raulll în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th December 2007, 19:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •