Backlinkurile sunt cele mai importante...deasemenea, continutul si seo on-page nu pot lipsi unui site.
Degeaba ai backlinkuri daca continutul lipseste sau in zadar site-ul este optimizat on-page, dar nu are linkuri.
Numele domeniului
Actualizarea constanta continutului
Backlinkurile
On-page SEO
Backlinkurile sunt cele mai importante...deasemenea, continutul si seo on-page nu pot lipsi unui site.
Degeaba ai backlinkuri daca continutul lipseste sau in zadar site-ul este optimizat on-page, dar nu are linkuri.
Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
Ca orice top, incearca o ierarhizare, mai mult sau mai putin artificiala, a unor factori care lucreaza eficient numai impreuna. Sunt de acord ca backlink-urile au relavanta mai mare decat alti indicatori SEO, dar fiecare dintre acesti factori contribuie la pozitionarea in SERP. Totusi, nu trebuie uitat ca backlink-urile sunt un efect al calitatii celorlalti factori.
Am citit aici exemple extreme despre site-uri fara continut relevant, dar bine indexate datorita backlink-urilor. Mie-mi suna a situatii exceptionale, care nu trebuie considerate exemplare. Ce motiv ar avea site-urile bine cotate sa publice link-uri catre mine? Bineinteles, exista metode la limita regulamentului de a obtine astfel de link-uri, insa nu stiu daca este SEO sau SEC (Search Engine Cheats). Asadar, daca trebuie sa compar greutatea backlink-urilor cu cea a continutului, aleg backlink-ul ca indicator al valorii continutului. Topurile sunt frumoase, dar nu trebuie sa gandim procesul de optimizare dupa ele. Vreau backlink-uri de calitate, stiu ca pentru Google sunt importante, dar pentru a le obtine imi trebuie continut de calitate (insemnand, printre altele, On-page SEO si Actualizarea constanta a continutului).
Ultima modificare făcută de emanuel.teodor; 3rd December 2010 la 09:24.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)