19th November 2010, 09:38
0 out of 1 members found this post helpful.
Raport & intrebari ericpolec.com
Am numit asa topicul pentru ca am cateva intrebari legate de blogul personal in ceea ce priveste seo si serp.
Trebuie avute in vedere cateva aspecte:
- Nu ma am bine cu multi pustiulici fraieri care fac spam. Sa zicem ca unii au pierdut multi bani din cauza mea.
- Site-ul este abia lansat
- Am avut mai demult alte initiative gen blog personal, proiecte personale, si imediat mi-o ardeau smecherasii cu spam-uri si link-uri ca sa fiu banat.
Si astfel, in urma cu aproape trei saptamani m-am gandit sa lansez alt proiect personal (ericpolec.com) pentru a face publica munca mea de-al lungul anilor si oferi subiecte adresate bloggerilor, webmasterilor si chiar celorlalti seo writeri.
- Site-ul beneficiaza de update zilnic, medie de 3 post-uri pe zi, unele de tip portofoliu micute (100-150 cuvinte), altele care fac parte din sectiunile wordpress,seo,resurse,jobs (acestea beneficiaza de articole 500-700 cuv).
- Am inscris site-ul in cateva directoare web de calitate, nu multe, cred ca vreo 5-6 mi-au aprobat inscrierea, acestea fiind de pr inalt.
- Am obtinut in jur de 4 link-uri de PR3 spre pagina principala sau categoriile site-ului.
- Posturile noi le fac publice pe un site de mini blogging romanesc care apartine unui sef de-al meu, si facebook, twitter, google buzz.(retele socializare)
Google analytics spune referitor la reffereri urmatoarele: Referring sites sent 231 visits via 27 sources.
Referitor la vizitatori, in aceste 3 saptamani am avut 330 absolut unici 574 vizite, 2,219 vizualizari pagina, medie de vizitator / pagina vizualizata 3.87, timp petrecut pe site 6 min si 48 secunde cu un bounce rate de 45%. Ziua cea mai bogata in vizitatori a avut 64.
Problemele sunt urmatoarele:
In webmaster tools la sitemap ieri aveam 148 url submitted si 30 si ceva URL in web index, iar astazi am 148 url submitted insa cu doar 5 in web index.
De astazi dimineata nu mai apar in Google cu pagina principala, si ma gandesc ca este posibil sa fie normal, sau sa ma fi blocat astia pentru ca ma spameaza pustii fara ocupatie.
Daca ma puteti lamuri in aceasta privinta, si de altfel sa-mi oferiti mai multe sfaturi despre cum pot promova proiectul personal mai bine, si ce plusuri pot aduce pentru cititori as fi recunoscator.
Multam fain!
Later Edit: Din webmaster tools la sectiunea "Links to your site" imi apare un site "bagatare punct ro" care cica are 1196 links catre pagina mea principala. Am intrat pe site la el, am cautat ericpolec.com si nimic, nu gasesc vreun link sau semn de spam. Ce poate fi ?
Ultima modificare făcută de Ericpolec; 19th November 2010 la 10:54.